Nabeschouwing Torino - Udinese (2-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 2 april 2017 - 12:30 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Torino het zondag 2 april 2017 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Udinese (2-2)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Torino en Udinese geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 49e minuut dacht Udinese op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Jankto. Helaas voor Udinese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Udinese dat via S. Perica dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Davide Ghersini. E. Moretti dacht na 70 minuten te scoren voor Torino, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Torino via A. Belotti, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Davide Ghersini niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

LIVE Torino - Udinese 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Torino Gele kaart voor L. Rossettini Torino
9' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Kums Udinese
14' Wissel Torino Wissel J. Iturbe voor Iago Falqué Torino
49' Doelpunt Udinese Doelpunt J. Jankto Udinese
54' Gele kaart Udinese Gele kaart voor G. Angella Udinese
56' Wissel Torino Wissel L. Boyé voor S. Lukić Torino
61' Wissel Udinese Wissel T. Heurtaux voor R. de Paul Udinese
68' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Perica met assist van D. Zapata Udinese
70' Doelpunt Torino Doelpunt E. Moretti Torino
71' Wissel Torino Wissel M. López voor D. Baselli Torino
77' Wissel Udinese Wissel Ali Adnan voor S. Kums Udinese
83' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van D. Zappacosta Torino
85' Wissel Udinese Wissel Ryder Matos voor S. Perica Udinese
91' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Jankto Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Udinese
Opstellingen Torino - Udinese
De opstellingen van Torino en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Udinese zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Udinese

Torino en Udinese treffen elkaar in de 30e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Ghersini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Udinese in de Serie A vond plaats op 31 oktober 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Udinese favoriet. 8 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Torino. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.