Nabeschouwing Udinese - Atalanta (1-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 7 mei 2017 - 12:30 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Udinese het zondag 7 mei 2017 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Atalanta (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Udinese en Atalanta geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 41e minuut dacht Atalanta op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Cristante. Helaas voor Atalanta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Udinese dat via S. Perica dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Marco Di Bello.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Marco Di Bello niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Udinese - Atalanta 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor C. Raimondi Atalanta
34' Gele kaart Udinese Gele kaart voor A. Balić Udinese
41' Doelpunt Atalanta Doelpunt B. Cristante met assist van A. Gómez Atalanta
43' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Felipe Udinese
46' Wissel Atalanta Wissel M. DAlessandro voor C. Raimondi Atalanta
53' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Perica Udinese
55' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor J. Kurtič Atalanta
56' Wissel Atalanta Wissel A. Bastoni voor J. Kurtič Atalanta
61' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Masiello Atalanta
61' Wissel Udinese Wissel S. Kums voor A. Balić Udinese
62' Wissel Atalanta Wissel A. Mounier voor A. Gómez Atalanta
72' Wissel Udinese Wissel C. Théréau voor D. Zapata Udinese
76' Wissel Udinese Wissel Ewandro voor S. Perica Udinese
81' Gele kaart Udinese Gele kaart voor E. Hallfreðsson Udinese
88' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. de Paul Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Atalanta
Opstellingen Udinese - Atalanta
De opstellingen van Udinese en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Atalanta

Udinese en Atalanta treffen elkaar in de 35e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Atalanta in de Serie A vond plaats op 11 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.