Nabeschouwing Udinese - Cagliari (2-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 23 april 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Udinese het zondag 23 april 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Cagliari (2-1)

Het Serie A duel tussen Udinese en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 2-1 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 70e minuut dacht Udinese op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Perica. Helaas voor Udinese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Udinese dat via G. Angella dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Maurizio Mariani. M. Borriello dacht na 86 minuten te scoren voor Cagliari, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Maurizio Mariani voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Udinese - Cagliari 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Felipe Udinese
58' Wissel Udinese Wissel S. Kums voor E. Agyemang-Badu Udinese
66' Wissel Udinese Wissel S. Perica voor C. Théréau Udinese
69' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Barella Cagliari
69' Wissel Cagliari Wissel Diego Farias voor João Pedro Cagliari
70' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Perica Udinese
72' Doelpunt Udinese Doelpunt G. Angella met assist van S. Perica Udinese
76' Wissel Cagliari Wissel P. Faragò voor N. Barella Cagliari
80' Wissel Cagliari Wissel S. Padoin voor A. Deiola Cagliari
86' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Borriello met assist van M. Isla Cagliari
91' Wissel Udinese Wissel Gabriel Silva voor J. Jankto Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Cagliari
Opstellingen Udinese - Cagliari
De opstellingen van Udinese en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Cagliari

Udinese en Cagliari treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Cagliari in de Serie A vond plaats op 27 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.