Nabeschouwing Udinese - Crotone (2-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 18 december 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Udinese het zondag 18 december 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Crotone. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Crotone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Crotone (2-0)

Het Serie A duel tussen Udinese en Crotone is onder leiding van scheidsrechter Juan Luca Sacchi geëindigd in een 2-0 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 43e minuut dacht Udinese op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Théréau. Helaas voor Udinese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Udinese dat via C. Théréau dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Juan Luca Sacchi. In de 86e minuut moest Crotone verder met een man minder nadat A. Cordaz een rode kaart had gekregen. Het lukte Udinese in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies scheidsrechter Juan Luca Sacchi voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

LIVE Udinese - Crotone 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Crotone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Crotone Gele kaart voor L. Crisetig Crotone
43' Doelpunt Udinese Doelpunt C. Théréau met assist van J. Jankto Udinese
46' Wissel Udinese Wissel E. Hallfreðsson voor J. Jankto Udinese
52' Wissel Crotone Wissel A. Stoian voor M. Rohdén Crotone
55' Gele kaart Crotone Gele kaart voor M. Trotta Crotone
59' Gele kaart Crotone Gele kaart voor G. Ferrari Crotone
60' Wissel Crotone Wissel S. Nwankwo voor M. Trotta Crotone
61' Doelpunt Udinese Doelpunt C. Théréau met assist van D. Zapata Udinese
84' Wissel Udinese Wissel Ryder Matos voor R. de Paul Udinese
86' Rode kaart Crotone Rode kaart voor A. Cordaz Crotone
87' Wissel Crotone Wissel M. Festa voor R. Palladino Crotone
89' Wissel Udinese Wissel E. Agyemang-Badu voor C. Théréau Udinese
91' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Barberis Crotone
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Crotone
Opstellingen Udinese - Crotone
De opstellingen van Udinese en Crotone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crotone zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Crotone

Udinese en Crotone treffen elkaar in de 17e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luca Sacchi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Udinese en Crotone elkaar treffen in de Serie A.