Nabeschouwing Udinese - Empoli (2-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 28 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Udinese het zondag 28 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Empoli (2-0)

Het Serie A duel tussen Udinese en Empoli is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 2-0 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Udinese op voorsprong te komen via een doelpunt van Felipe. Helaas voor Udinese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut moest V. Laurini van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Fabio Maresca een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Empoli verder met een speler minder. S. Perica dacht na 95 minuten te scoren voor Udinese, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Fabio Maresca voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

LIVE Udinese - Empoli 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Udinese Doelpunt Felipe Udinese
24' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Felipe Udinese
46' Wissel Empoli Wissel M. Büchel voor R. Krunić Empoli
53' Gele kaart Empoli Gele kaart voor M. Pucciarelli Empoli
61' Gele kaart Empoli Gele kaart voor F. Barba Empoli
64' Wissel Udinese Wissel S. Perica voor D. Zapata Udinese
69' Wissel Empoli Wissel M. Zambelli voor F. Dimarco Empoli
73' Rode kaart Empoli Rode kaart voor V. Laurini Empoli
75' Wissel Empoli Wissel U. Ćosić voor A. El Hadji Empoli
78' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. de Paul Udinese
80' Wissel Udinese Wissel P. Kone voor Lucas Evangelista Udinese
84' Gele kaart Udinese Gele kaart voor O. Karnezis Udinese
87' Gele kaart Empoli Gele kaart voor R. Saponara Empoli
95' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Perica Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Empoli
Opstellingen Udinese - Empoli
De opstellingen van Udinese en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Empoli zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Empoli

Udinese en Empoli treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Empoli in de Serie A vond plaats op 3 februari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Empoli slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.