Nabeschouwing Udinese - Inter Milan (1-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 8 januari 2017 - 12:30 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Udinese het zondag 8 januari 2017 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Inter Milan (1-2)

Het Serie A duel tussen Udinese en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 1-2 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Udinese op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Jankto. Helaas voor Udinese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Inter dat via I. Perišić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniele Doveri. I. Perišić dacht na 87 minuten te scoren voor Inter, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Daniele Doveri voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

LIVE Udinese - Inter Milan 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Udinese Doelpunt J. Jankto met assist van Samir Udinese
47' Doelpunt Inter Doelpunt I. Perišić met assist van M. Icardi Inter
56' Wissel Inter Wissel João Mário voor É. Banega Inter
63' Wissel Udinese Wissel E. Hallfreðsson voor S. Kums Udinese
65' Gele kaart Inter Gele kaart voor G. Kondogbia Inter
72' Wissel Udinese Wissel S. Perica voor R. de Paul Udinese
74' Gele kaart Udinese Gele kaart voor C. Théréau Udinese
75' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Jankto Udinese
80' Wissel Udinese Wissel Ryder Matos voor C. Théréau Udinese
83' Wissel Inter Wissel E. Martins voor G. Kondogbia Inter
86' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Fofana Udinese
86' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Brozović Inter
87' Doelpunt Inter Doelpunt I. Perišić met assist van João Mário Inter
91' Wissel Inter Wissel M. Andreolli voor I. Perišić Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Inter Milan
Opstellingen Udinese - Inter Milan
De opstellingen van Udinese en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Inter Milan

Udinese en Inter Milan treffen elkaar in de 19e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 23 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 12 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Udinese. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.