Nabeschouwing Udinese - Juventus (1-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 5 maart 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Udinese het zondag 5 maart 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Juventus (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Udinese en Juventus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 37e minuut dacht Udinese op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Zapata. Helaas voor Udinese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Juventus dat via L. Bonucci dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Damato.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Damato niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Udinese - Juventus 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Udinese Doelpunt D. Zapata met assist van Danilo Udinese
39' Wissel Udinese Wissel E. Agyemang-Badu voor S. Fofana Udinese
46' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Jankto Udinese
56' Wissel Juventus Wissel M. Benatia voor G. Chiellini Juventus
60' Doelpunt Juventus Doelpunt L. Bonucci met assist van P. Dybala Juventus
65' Gele kaart Udinese Gele kaart voor E. Hallfreðsson Udinese
68' Gele kaart Juventus Gele kaart voor J. Cuadrado Juventus
72' Wissel Juventus Wissel M. Pjaca voor J. Cuadrado Juventus
76' Wissel Udinese Wissel G. Angella voor R. de Paul Udinese
77' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Pjaca Juventus
85' Wissel Udinese Wissel Ryder Matos voor S. Perica Udinese
87' Wissel Juventus Wissel T. Rincón voor P. Dybala Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Juventus
Opstellingen Udinese - Juventus
De opstellingen van Udinese en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Juventus

Udinese en Juventus treffen elkaar in de 27e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Damato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Juventus in de Serie A vond plaats op 15 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 14 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Udinese. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.