Nabeschouwing Udinese - Palermo (4-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 19 maart 2017 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Udinese het zondag 19 maart 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Palermo. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Palermo (4-1)

Het Serie A duel tussen Udinese en Palermo is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 4-1 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Palermo op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Sallai. Helaas voor Palermo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Udinese dat via C. Théréau dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Fabio Maresca. D. Zapata dacht na 60 minuten te scoren voor Udinese, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 68e minuut scoorde Udinese via R. de Paul, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 74e minuut werd A. Diamanti van Palermo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Udinese met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 80e minuut scoorde J. Jankto namens Udinese. Scheidsrechter Fabio Maresca besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Fabio Maresca niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

LIVE Udinese - Palermo 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Palermo Doelpunt R. Sallai met assist van H. Aleesami Palermo
42' Doelpunt Udinese Doelpunt C. Théréau met assist van Samir Udinese
45' Gele kaart Udinese Gele kaart voor C. Théréau Udinese
53' Gele kaart Palermo Gele kaart voor A. Gazzi Palermo
58' Wissel Udinese Wissel S. Perica voor C. Théréau Udinese
60' Doelpunt Udinese Doelpunt D. Zapata Udinese
64' Wissel Palermo Wissel G. Pezzella voor H. Aleesami Palermo
65' Wissel Palermo Wissel N. Balogh voor T. Cionek Palermo
68' Doelpunt Udinese Doelpunt R. de Paul Udinese
72' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Danilo Udinese
72' Gele kaart Udinese Gele kaart voor E. Hallfreðsson Udinese
73' Wissel Udinese Wissel T. Heurtaux voor Samir Udinese
74' Rode kaart Palermo Rode kaart voor A. Diamanti Palermo
80' Doelpunt Udinese Doelpunt J. Jankto Udinese
81' Wissel Palermo Wissel M. Jajalo voor I. Nestorovski Palermo
84' Gele kaart Palermo Gele kaart voor M. Morganella Palermo
84' Wissel Udinese Wissel S. Kums voor J. Jankto Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Palermo
Opstellingen Udinese - Palermo
De opstellingen van Udinese en Palermo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Palermo zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Palermo

Udinese en Palermo treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Palermo in de Serie A vond plaats op 27 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Palermo favoriet. 8 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Udinese. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.