Nabeschouwing Udinese - Pescara (3-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 23 oktober 2016 - 12:30 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Udinese het zondag 23 oktober 2016 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Pescara. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Pescara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Pescara (3-1)

Het Serie A duel tussen Udinese en Pescara is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 3-1 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Udinese op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Théréau. Helaas voor Udinese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Udinese dat via C. Théréau dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianluca Rocchi. A. Aquilani dacht na 74 minuten te scoren voor Pescara, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 93e minuut scoorde Udinese via D. Zapata, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Gianluca Rocchi voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

LIVE Udinese - Pescara 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Pescara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Pescara Gele kaart voor H. Campagnaro Pescara
9' Penalty Udinese Penalty C. Théréau Udinese
34' Gele kaart Udinese Gele kaart voor C. Théréau Udinese
57' Wissel Udinese Wissel E. Agyemang-Badu voor R. de Paul Udinese
63' Wissel Udinese Wissel E. Hallfreðsson voor J. Jankto Udinese
63' Wissel Pescara Wissel S. Pepe voor L. Memushaj Pescara
71' Doelpunt Udinese Doelpunt C. Théréau Udinese
74' Doelpunt Pescara Doelpunt A. Aquilani met assist van G. Caprari Pescara
74' Wissel Pescara Wissel A. Crescenzi voor B. Cristante Pescara
74' Wissel Pescara Wissel A. Mitriță voor Ahmed Benali Pescara
79' Wissel Udinese Wissel T. Heurtaux voor Samir Udinese
82' Gele kaart Udinese Gele kaart voor O. Karnezis Udinese
93' Penalty Udinese Penalty D. Zapata Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Pescara
Opstellingen Udinese - Pescara
De opstellingen van Udinese en Pescara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Pescara zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Pescara

Udinese en Pescara treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Pescara in de Serie A vond plaats op 3 maart 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Pescara slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.