Nabeschouwing Udinese - Roma (0-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 15 januari 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Udinese het zondag 15 januari 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Roma (0-1)

Het Serie A duel tussen Udinese en Roma is onder leiding van scheidsrechter Antonio Damato geëindigd in een 0-1 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 12e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Nainggolan. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Damato niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Udinese - Roma 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Roma Doelpunt R. Nainggolan met assist van K. Strootman Roma
40' Gele kaart Roma Gele kaart voor Juan Jesus Roma
52' Wissel Udinese Wissel S. Perica voor J. Jankto Udinese
63' Wissel Roma Wissel F. Totti voor S. El Shaarawy Roma
69' Wissel Udinese Wissel E. Hallfreðsson voor D. Zapata Udinese
74' Wissel Udinese Wissel Ewandro voor S. Kums Udinese
75' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Felipe Udinese
77' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Fofana Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Roma
Opstellingen Udinese - Roma
De opstellingen van Udinese en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Roma zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Roma

Udinese en Roma treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Damato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Roma in de Serie A vond plaats op 20 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 16 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Udinese. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.