Nabeschouwing Udinese - Sampdoria (1-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 21 mei 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Udinese het zondag 21 mei 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Sampdoria (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Udinese en Sampdoria geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 5e minuut dacht Udinese op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Théréau. Helaas voor Udinese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut moest R. de Paul van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Riccardo Pinzani een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Udinese verder met een speler minder. L. Muriel dacht na 64 minuten te scoren voor Sampdoria, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 65e minuut werd Danilo van Udinese met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Udinese het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 65e minuut werd L. Muriel van Sampdoria met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Udinese met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Riccardo Pinzani niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Udinese - Sampdoria 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Udinese Doelpunt C. Théréau met assist van D. Zapata Udinese
30' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor L. Torreira Sampdoria
47' Rode kaart Udinese Rode kaart voor R. de Paul Udinese
54' Wissel Sampdoria Wissel Bruno Fernandes voor F. Đuričić Sampdoria
56' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor J. Sala Sampdoria
60' Wissel Udinese Wissel E. Agyemang-Badu voor A. Balić Udinese
61' Wissel Udinese Wissel Ryder Matos voor C. Théréau Udinese
64' Penalty Sampdoria Penalty L. Muriel Sampdoria
65' Rode kaart Udinese Rode kaart voor Danilo Udinese
65' Rode kaart Sampdoria Rode kaart voor L. Muriel Sampdoria
77' Wissel Sampdoria Wissel K. Linetty voor D. Praet Sampdoria
82' Wissel Sampdoria Wissel A. Budimir voor É. Barreto Sampdoria
93' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Jankto Udinese
90' Wissel Udinese Wissel Ewandro voor E. Hallfreðsson Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Sampdoria
Opstellingen Udinese - Sampdoria
De opstellingen van Udinese en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Sampdoria

Udinese en Sampdoria treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Riccardo Pinzani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 22 december 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Sampdoria slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.