Nabeschouwing Udinese - Sassuolo (1-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 19 februari 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Udinese het zondag 19 februari 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Sassuolo (1-2)

Het Serie A duel tussen Udinese en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Paolo Tagliavento geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Udinese op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Fofana. Helaas voor Udinese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het Sassuolo dat via G. Defrel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Tagliavento. G. Defrel dacht na 79 minuten te scoren voor Sassuolo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paolo Tagliavento niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Udinese - Sassuolo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Fofana met assist van E. Agyemang-Badu Udinese
20' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Aquilani Sassuolo
30' Gele kaart Udinese Gele kaart voor E. Hallfreðsson Udinese
49' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Peluso Sassuolo
60' Wissel Udinese Wissel S. Perica voor D. Zapata Udinese
66' Wissel Sassuolo Wissel G. Defrel voor A. Duncan Sassuolo
67' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Danilo Udinese
70' Doelpunt Sassuolo Doelpunt G. Defrel met assist van L. Pellegrini Sassuolo
79' Doelpunt Sassuolo Doelpunt G. Defrel met assist van D. Berardi Sassuolo
81' Wissel Udinese Wissel S. Kums voor E. Hallfreðsson Udinese
83' Wissel Sassuolo Wissel S. Missiroli voor A. Matri Sassuolo
84' Wissel Udinese Wissel Ryder Matos voor E. Agyemang-Badu Udinese
89' Wissel Sassuolo Wissel F. Ricci voor D. Berardi Sassuolo
92' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. de Paul Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Sassuolo
Opstellingen Udinese - Sassuolo
De opstellingen van Udinese en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Sassuolo

Udinese en Sassuolo treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Tagliavento en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 25 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sassuolo. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Udinese als Sassuolo wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.