Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Alanyaspor (3-0) || Super Lig 2016/2017

Maandag 22 mei 2017 - 19:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Akhisar Belediyespor het maandag 22 mei 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Manisa 19 Mayıs Stadyumu in Manisa.

Via de Akhisar Belediyespor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Alanyaspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Kutluhan Bilgic geëindigd in een 3-0 overwinning voor Akhisar Belediyespor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Akhisar Belediyespor op voorsprong te komen via een doelpunt van Miguel Lopes. Helaas voor Akhisar Belediyespor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Akhisar Belediyespor dat via S. Cikalleshi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Kutluhan Bilgic. O. Hurmacı dacht na 84 minuten te scoren voor Akhisar Belediyespor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Kutluhan Bilgic niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

LIVE Akhisar Belediyespor - Alanyaspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt Miguel Lopes met assist van O. Adın Akhisar Belediyespor
26' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Karaca Alanyaspor
43' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor L. Gassama Alanyaspor
46' Wissel Alanyaspor Wissel D. Lazić voor L. Gassama Alanyaspor
46' Wissel Alanyaspor Wissel C. Alkılıç voor W. Guerrier Alanyaspor
62' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor J. Fernándes Alanyaspor
65' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor K. Omeruo Alanyaspor
68' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt S. Cikalleshi met assist van O. Adın Akhisar Belediyespor
70' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel D. Larsson voor Ricardo Vaz Té Akhisar Belediyespor
72' Wissel Alanyaspor Wissel G. Plet voor J. Fernándes Alanyaspor
76' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel A. Sissoko voor A. Ceviker Akhisar Belediyespor
84' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt O. Hurmacı met assist van O. Adın Akhisar Belediyespor
85' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel O. Ayik voor O. Adın Akhisar Belediyespor
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Alanyaspor
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Alanyaspor

Voorbeschouwing Akhisar Belediyespor - Alanyaspor

Akhisar Belediyespor en Alanyaspor treffen elkaar in de 32e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kutluhan Bilgic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhisar Belediyespor en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 18 december 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.