Nabeschouwing Trabzonspor - Bursaspor (1-2) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 3 juni 2017 - 16:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Trabzonspor het zaterdag 3 juni 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Şenol Güneş Spor Kompleksi in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Bursaspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Bursaspor is onder leiding van scheidsrechter Firat Aydinus geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bursaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door H. Rodallega, waarmee Trabzonspor met 1-0 de leiding nam. Bursaspor kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Jorquera, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette P. Batalla zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bursaspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Firat Aydinus, waardoor Bursaspor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Trabzonspor - Bursaspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor A. Behich Bursaspor
46' Wissel Bursaspor Wissel S. Yildirim voor J. John Bursaspor
55' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt H. Rodallega met assist van F. Castillo Trabzonspor 1-0
61' Doelpunt Bursaspor Doelpunt C. Jorquera met assist van S. Yildirim Bursaspor 1-1
61' Wissel Bursaspor Wissel B. Kisa voor R. Faty Bursaspor
64' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor J. Pereira Trabzonspor
69' Doelpunt Bursaspor Doelpunt P. Batalla met assist van B. Stancu Bursaspor 1-2
74' Wissel Bursaspor Wissel M. Yuce voor S. Bakis Bursaspor
84' Wissel Trabzonspor Wissel A. Omur voor O. Onazi Trabzonspor
94' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor C. Medjani Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Bursaspor
Opstellingen Trabzonspor - Bursaspor

Voorbeschouwing Trabzonspor - Bursaspor

Trabzonspor en Bursaspor treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Firat Aydinus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Bursaspor in de Super Lig vond plaats op 13 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Bursaspor slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.