Nabeschouwing Adana Demirspor - Rizespor (3-1) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Adana Demirspor het zaterdag 18 september 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rizespor.

Via de Adana Demirspor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adana Demirspor - Rizespor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Adana Demirspor en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 3-1 overwinning voor Adana Demirspor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 31 minuten. M. Balotelli maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Adana Demirspor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Adana Demirspor vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Vargas op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut wist Rizespor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Boldrin.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor Adana Demirspor vergroot nadat B. Bjarnason de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Adana Demirspor.

LIVE Adana Demirspor - Rizespor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adana Demirspor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor D. Djokovic Rizespor
31' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor S. Ay Rizespor
31' Penalty Adana Demirspor Penalty M. Balotelli Adana Demirspor 1-0
40' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt M. Vargas met assist van O. Ezeh Adana Demirspor 2-0
46' Wissel Rizespor Wissel A. Potuk voor D. Djokovic Rizespor
46' Wissel Rizespor Wissel L. Phiri voor E. Sabo Rizespor
53' Doelpunt Rizespor Doelpunt F. Boldrin met assist van T. Boyd Rizespor 2-1
55' Wissel Adana Demirspor Wissel M. Mimaroglu voor O. Ezeh Adana Demirspor
63' Wissel Adana Demirspor Wissel L. Castro voor B. Stambouli Adana Demirspor
63' Wissel Adana Demirspor Wissel Y. Akgun voor M. Vargas Adana Demirspor
65' Wissel Rizespor Wissel L. Remy voor Y. Bolasie Rizespor
66' Wissel Rizespor Wissel A. Umar voor J. Pohjanpalo Rizespor
66' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt B. Bjarnason met assist van S. Deli Adana Demirspor 3-1
72' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor J. Svensson Adana Demirspor
73' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor L. Phiri Rizespor
78' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor M. Mimaroglu Adana Demirspor
80' Wissel Rizespor Wissel D. Hummet voor F. Boldrin Rizespor
81' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor T. Boyd Rizespor
82' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Assombalonga voor M. Balotelli Adana Demirspor
83' Wissel Adana Demirspor Wissel T. Camdal voor J. Svensson Adana Demirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Adana Demirspor - Rizespor
Opstellingen Adana Demirspor - Rizespor
De opstellingen van Adana Demirspor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adana Demirspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Vincenzo Montella
Coach Bülent Uygun
Voorbeschouwing Adana Demirspor - Rizespor

Adana Demirspor en Rizespor treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Adana Demirspor en Rizespor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Adana Demirspor 0
Winst Rizespor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Adana Demirspor op een 17e positie staat, terwijl we Rizespor terugvinden op de 18e plaats.