Nabeschouwing Adana Demirspor - Sivasspor (2-3) || Super Lig 2021/2022

Zondag 13 maart 2022 - 14:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Adana Demirspor het zondag 13 maart 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor.

Via de Adana Demirspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adana Demirspor - Sivasspor (2-3)

Het Super Lig duel tussen Adana Demirspor en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Çağdaş Altay geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Pedro Henrique, waarmee Sivasspor met 0-1 de leiding nam. Sivasspor vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Pedro Henrique op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut wist Adana Demirspor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via B. Stambouli.

M. Balotelli zette Adana Demirspor even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Çağdaş Altay toegekende penalty wist te benutten. In de 92e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Sivasspor speler Pedro Henrique.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Çağdaş Altay bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Sivasspor.

LIVE Adana Demirspor - Sivasspor 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adana Demirspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Pedro Henrique met assist van M. Gradel Sivasspor 0-1
42' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor E. Yesilyurt Sivasspor
54' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Pedro Henrique met assist van E. Yesilyurt Sivasspor 0-2
58' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt B. Stambouli met assist van M. Balotelli Adana Demirspor 1-2
60' Wissel Adana Demirspor Wissel Y. Belhanda voor M. Vargas Adana Demirspor
60' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Assombalonga voor B. Bjarnason Adana Demirspor
68' Wissel Sivasspor Wissel M. Konate voor O. Kayode Sivasspor
68' Penalty Adana Demirspor Penalty M. Balotelli Adana Demirspor 2-2
78' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor A. Muric Adana Demirspor
78' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Konate Sivasspor
80' Wissel Adana Demirspor Wissel A. Uludag voor K. Kanak Adana Demirspor
80' Wissel Adana Demirspor Wissel G. Inler voor S. Kurt Adana Demirspor
81' Wissel Sivasspor Wissel I. Cofie voor F. Fajr Sivasspor
82' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Barwuah Balotelli Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding M. Barwuah Balotelli Adana Demirspor
83' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Z. Erdal Sivasspor
84' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor T. Sanuc Adana Demirspor
92' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Akintola voor Y. Akgun Adana Demirspor
92' Penalty Sivasspor Penalty Pedro Henrique Sivasspor 2-3
97' Wissel Sivasspor Wissel U. Ciftci voor Z. Erdal Sivasspor
98' Wissel Sivasspor Wissel S. Camara voor F. Ulvestad Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Adana Demirspor - Sivasspor
Opstellingen Adana Demirspor - Sivasspor
De opstellingen van Adana Demirspor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adana Demirspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Vincenzo Montella
Voorbeschouwing Adana Demirspor - Sivasspor

Adana Demirspor en Sivasspor treffen elkaar in de 29e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Çağdaş Altay en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Adana Demirspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 24 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Adana Demirspor 0
Winst Sivasspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Adana Demirspor op een 7e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 15e plaats.