Nabeschouwing Alanyaspor - Fenerbahçe (2-5) || Super Lig 2021/2022

Zondag 13 maart 2022 - 17:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Alanyaspor het zondag 13 maart 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Arena in Alanya.

Via de Alanyaspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Fenerbahçe (2-5)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 2-5 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door D. Rossi, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 50e minuut voor dat Fenerbahçe via M. Ozil op 0-2 kwam te staan. In de 53e minuut wist Alanyaspor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Bingol.

Na 67 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Bingol de 2-2 maakte voor Alanyaspor. Fenerbahçe leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 78 minuten op voorsprong na een goal van A. Guler: 2-3. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 90e minuut was het D. Pelkas van Fenerbahçe wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens Fenerbahçe mocht M. Berisha in de 94e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Volkan Bayarslan bij een 2-5 eindstand in het voordeel van Fenerbahçe.

LIVE Alanyaspor - Fenerbahçe 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt D. Rossi met assist van A. Bayindir Fenerbahçe 0-1
49' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor C. Awaziem Alanyaspor
50' Penalty Fenerbahçe Penalty M. Ozil Fenerbahçe 0-2
53' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt T. Bingol met assist van E. Akbaba Alanyaspor 1-2
61' Wissel Alanyaspor Wissel F. Diedhiou voor C. Awaziem Alanyaspor
61' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Dursun Fenerbahçe
67' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt T. Bingol Alanyaspor 2-2
68' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Pelkas voor O. Tufan Fenerbahçe
74' Wissel Alanyaspor Wissel O. Aydin voor N. Milunovic Alanyaspor
74' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Guler voor M. Ozil Fenerbahçe
74' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Berisha voor S. Dursun Fenerbahçe
78' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt A. Guler met assist van D. Rossi Fenerbahçe 2-3
84' Wissel Alanyaspor Wissel D. Candeias voor E. Bekiroglu Alanyaspor
87' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor D. Pelkas Fenerbahçe
90' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt D. Pelkas Fenerbahçe 2-4
92' Wissel Fenerbahçe Wissel B. Kapacak voor D. Rossi Fenerbahçe
94' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Berisha met assist van A. Guler Fenerbahçe 2-5
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Fenerbahçe
Opstellingen Alanyaspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Alanyaspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach İsmail Kartal
Voorbeschouwing Alanyaspor - Fenerbahçe

Alanyaspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 29e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 24 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alanyaspor. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 5 keer wist de ploeg van Alanyaspor te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Alanyaspor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Alanyaspor 3
Winst Fenerbahçe 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 5e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 4e plaats.