Nabeschouwing Alanyaspor - Giresunspor (1-0) || Super Lig 2021/2022

Maandag 13 september 2021 - 19:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Alanyaspor het maandag 13 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Giresunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Arena in Alanya.

Via de Alanyaspor - Giresunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Giresunspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Giresunspor is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 1-0 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door C. Awaziem, waarmee Alanyaspor met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Giresunspor dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Alanyaspor.

LIVE Alanyaspor - Giresunspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Giresunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt C. Awaziem met assist van E. Akbaba Alanyaspor 1-0
17' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor Serginho Giresunspor
24' Wissel Giresunspor Wissel M. Diarra voor Douglas Giresunspor
42' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor A. Perez Giresunspor
46' Wissel Giresunspor Wissel H. Traore voor J. Pelupessy Giresunspor
46' Wissel Giresunspor Wissel U. Nayir voor M. Suleymanov Giresunspor
56' Wissel Alanyaspor Wissel W. Eduardo voor D. Candeias Alanyaspor
64' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor A. Behich Giresunspor
65' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Davidson Alanyaspor
68' Wissel Giresunspor Wissel I. Balde voor S. Doukara Giresunspor
72' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor U. Nayir Giresunspor
75' Wissel Alanyaspor Wissel K. Babacar voor F. Diedhiou Alanyaspor
84' Wissel Alanyaspor Wissel E. Bekiroglu voor U. Gunes Alanyaspor
84' Wissel Alanyaspor Wissel T. Bingol voor Juanfran Alanyaspor
87' Wissel Giresunspor Wissel E. Tasdemir voor A. Behich Giresunspor
91' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor S. Kirintili Alanyaspor
96' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor N. Milunovic Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Giresunspor
Opstellingen Alanyaspor - Giresunspor
De opstellingen van Alanyaspor en Giresunspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Giresunspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Alanyaspor - Giresunspor

Alanyaspor en Giresunspor treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Alanyaspor en Giresunspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Alanyaspor 0
Winst Giresunspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 14e positie staat, terwijl we Giresunspor terugvinden op de 20e plaats.