In de Super Lig neemt Alanyaspor het zondag 31 oktober 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Arena in Alanya.

Via de Alanyaspor - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Alanyaspor Gelijk Winst Göztepe
1.75x inzet 3.8x inzet 4.2x inzet
LIVE Alanyaspor - Göztepe 0-0

Vanaf zondag 31 oktober 2021 om 14:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Alanyaspor - Göztepe volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 dagen, 44 minuten en 56 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Göztepe
Opstellingen Alanyaspor - Göztepe

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Alanyaspor - Göztepe

Alanyaspor en Göztepe treffen elkaar in de 11e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 4 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Göztepe favoriet. 3 keer wist de ploeg van Alanyaspor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Alanyaspor. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Alanyaspor 1
Winst Göztepe 3
Gelijkspel 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 4e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 18e plaats.

Tags
Alanyaspor - Göztepe Opstelling Alanyaspor Opstelling Göztepe Live Alanyaspor - Göztepe Live Alanyaspor - Göztepe kijken Alanyaspor - Göztepe kijken Live Alanyaspor - Göztepe stream Alanyaspor - Göztepe Fox Sports Nabeschouwing Alanyaspor - Göztepe Uitslag Alanyaspor - Göztepe Statistieken Alanyaspor - Göztepe Super Lig 2021/2022 Alanyaspor - Göztepe wedden Alanyaspor - Göztepe gokken Alanyaspor - Göztepe Unibet