In de Super Lig neemt Alanyaspor het donderdag 20 januari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Hatayspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Arena in Alanya.

Via de Alanyaspor - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Hatayspor (6-0)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Hatayspor is onder leiding van scheidsrechter Bahattin Şimşek geëindigd in een 6-0 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door E. Akbaba, waarmee Alanyaspor met 1-0 de leiding nam. Alanyaspor vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Eduardo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Alanyaspor, waarmee E. Akbaba zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Alanyaspor geen gas terug, waardoor in de 74e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van E. Akbaba. De 5-0 voor Alanyaspor volgde even later in de 77e minuut nadat O. Aydin namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 80e minuut en kwam op naam te staan van Alanyaspor speler O. Aydin, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bahattin Şimşek en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Alanyaspor, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Alanyaspor - Hatayspor
Goals
6
0
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
17
3
Schoten op doel
9
2
Aanvallen
94
69
Gevaarlijke aanvallen
57
40
Passes
615
343
Overtredingen
8
13
Buitenspel
0
2
Corners
3
1
Wissels
5
5
LIVE Alanyaspor - Hatayspor 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Hatayspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Akbaba Alanyaspor 1-0
31' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt W. Eduardo met assist van E. Karaca Alanyaspor 2-0
40' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Bekiroglu Alanyaspor
59' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Akbaba Alanyaspor 3-0
60' Wissel Hatayspor Wissel M. Boudjemaa voor O. Ergun Hatayspor
62' Wissel Hatayspor Wissel E. Kaplan voor S. Adekugbe Hatayspor
63' Wissel Alanyaspor Wissel L. Fer voor E. Bekiroglu Alanyaspor
63' Wissel Alanyaspor Wissel D. Candeias voor W. Eduardo Alanyaspor
66' Wissel Hatayspor Wissel Kahraba voor M. Kamara Hatayspor
70' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor F. Kurucuk Hatayspor
74' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Akbaba met assist van J. Novais Alanyaspor 4-0
75' Wissel Alanyaspor Wissel O. Aydin voor Davidson Alanyaspor
75' Wissel Alanyaspor Wissel T. Bingol voor C. Borja Alanyaspor
77' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt O. Aydin met assist van D. Candeias Alanyaspor 5-0
80' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt O. Aydin met assist van D. Candeias Alanyaspor 6-0
85' Wissel Alanyaspor Wissel A. Gulay voor Juanfran Alanyaspor
86' Wissel Hatayspor Wissel I. Sackey voor D. Saint-Louis Hatayspor
86' Wissel Hatayspor Wissel S. Bas voor S. Lobjanidze Hatayspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Hatayspor
Opstellingen Alanyaspor - Hatayspor
De opstellingen van Alanyaspor en Hatayspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Hatayspor zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Alanyaspor - Hatayspor

Alanyaspor en Hatayspor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bahattin Şimşek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Hatayspor in de Super Lig vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hatayspor. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Alanyaspor als Hatayspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Alanyaspor 1
Winst Hatayspor 1
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 8e positie staat, terwijl we Hatayspor terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Alanyaspor - Hatayspor Opstelling Alanyaspor Opstelling Hatayspor Live Alanyaspor - Hatayspor Live Alanyaspor - Hatayspor kijken Alanyaspor - Hatayspor kijken Live Alanyaspor - Hatayspor stream Alanyaspor - Hatayspor Fox Sports Nabeschouwing Alanyaspor - Hatayspor Uitslag Alanyaspor - Hatayspor Statistieken Alanyaspor - Hatayspor Super Lig 2021/2022 Alanyaspor - Hatayspor wedden Alanyaspor - Hatayspor gokken Alanyaspor - Hatayspor Unibet