Nabeschouwing Alanyaspor - Konyaspor (5-1) || Super Lig 2021/2022

Zondag 27 februari 2022 - 14:00 uur



In de Super Lig 2021/2022 neemt Alanyaspor het zondag 27 februari 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Arena in Alanya.

Via de Alanyaspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Konyaspor (5-1)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 5-1 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Bardakci, waarmee Konyaspor met 0-1 de leiding nam. Alanyaspor kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Candeias, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 33e minuut zette U. Gunes zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Alanyaspor de leiding in de wedstrijd nam.

F. Diedhiou zette Alanyaspor even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Volkan Bayarslan toegekende penalty wist te benutten. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 42e minuut nadat J. Novais namens Alanyaspor de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Na 66 minuten werd E. Birnican van Konyaspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 87e minuut was het Alanyaspor dat via O. Aydin de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Volkan Bayarslan bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Alanyaspor.

Wedstrijdstatistieken Alanyaspor - Konyaspor
Goals
5
1
Balbezit
51%
49%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
15
14
Schoten op doel
10
6
Aanvallen
90
105
Gevaarlijke aanvallen
62
90
Passes
463
427
Overtredingen
11
12
Buitenspel
3
3
Corners
4
5
Wissels
5
5
LIVE Alanyaspor - Konyaspor 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Konyaspor Doelpunt A. Bardakci met assist van Z. Bytyqi Konyaspor 0-1
26' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt D. Candeias met assist van J. Novais Alanyaspor 1-1
28' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Rahmanović Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding A. Rahmanović Konyaspor
29' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor J. Novais Alanyaspor
33' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt U. Gunes met assist van E. Karaca Alanyaspor 2-1
37' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor N. Skubic Konyaspor
38' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Bardakci Konyaspor
38' Penalty Alanyaspor Penalty F. Diedhiou Alanyaspor 3-1
42' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt J. Novais met assist van D. Candeias Alanyaspor 4-1
46' Wissel Konyaspor Wissel S. Cikalleshi voor Amilton Konyaspor
46' Wissel Konyaspor Wissel E. Cekici voor P. Mpoku Konyaspor
50' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Mahgoub Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Mahgoub Konyaspor
59' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Demirbag Konyaspor
62' Wissel Alanyaspor Wissel W. Eduardo voor F. Diedhiou Alanyaspor
62' Wissel Alanyaspor Wissel E. Bekiroglu voor E. Akbaba Alanyaspor
62' Wissel Konyaspor Wissel K. Michalak voor A. Rahmanovic Konyaspor
66' Rode kaart Konyaspor Rode kaart voor E. Birnican Konyaspor
73' Wissel Konyaspor Wissel M. Cagiran voor A. Demirbag Konyaspor
73' Wissel Konyaspor Wissel O. Ulgun voor S. Dikmen Konyaspor
74' Wissel Alanyaspor Wissel L. Fer voor J. Novais Alanyaspor
74' Wissel Alanyaspor Wissel C. Borja voor D. Candeias Alanyaspor
82' Wissel Alanyaspor Wissel O. Aydin voor W. Eduardo Alanyaspor
87' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt O. Aydin Alanyaspor 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Konyaspor
Opstellingen Alanyaspor - Konyaspor
De opstellingen van Alanyaspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Alanyaspor - Konyaspor

Alanyaspor en Konyaspor treffen elkaar in de 27e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 2 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Alanyaspor als Konyaspor wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Alanyaspor 5
Winst Konyaspor 5
Gelijkspel 1
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 7e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Alanyaspor - Konyaspor Opstelling Alanyaspor Opstelling Konyaspor Live Alanyaspor - Konyaspor Live Alanyaspor - Konyaspor kijken Alanyaspor - Konyaspor kijken Live Alanyaspor - Konyaspor stream Alanyaspor - Konyaspor Fox Sports Nabeschouwing Alanyaspor - Konyaspor Uitslag Alanyaspor - Konyaspor Statistieken Alanyaspor - Konyaspor Super Lig 2021/2022 Alanyaspor - Konyaspor wedden Alanyaspor - Konyaspor gokken Alanyaspor - Konyaspor Unibet