Nabeschouwing Alanyaspor - Rizespor (2-1) || Super Lig 2021/2022

Zondag 3 april 2022 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Alanyaspor het zondag 3 april 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Arena in Alanya.

Via de Alanyaspor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Rizespor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 2-1 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door E. Akbaba, waarmee Alanyaspor met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 60e minuut voor dat Alanyaspor via E. Karaca op 2-0 kwam te staan. In de 66e minuut wist Rizespor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via P. Cisse. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Rizespor kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Halil Umut Meler, waardoor Alanyaspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Alanyaspor - Rizespor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Akbaba Alanyaspor 1-0
46' Wissel Alanyaspor Wissel U. Gunes voor E. Bekiroglu Alanyaspor
46' Wissel Rizespor Wissel Y. Bolasie voor G. Gonul Rizespor
46' Wissel Rizespor Wissel P. Cisse voor J. Pohjanpalo Rizespor
46' Wissel Rizespor Wissel Y. Sari voor A. Potuk Rizespor
60' Penalty Alanyaspor Penalty E. Karaca Alanyaspor 2-0
63' Wissel Rizespor Wissel F. Boldrin voor T. Boyd Rizespor
66' Doelpunt Rizespor Doelpunt P. Cisse met assist van Y. Bolasie Rizespor 2-1
72' Wissel Alanyaspor Wissel O. Aydin voor T. Bingol Alanyaspor
72' Wissel Alanyaspor Wissel L. Fer voor E. Akbaba Alanyaspor
75' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor L. Phiri Rizespor
76' Wissel Rizespor Wissel Baiano Fabricio voor E. Sabo Rizespor
78' Wissel Alanyaspor Wissel N. Milunovic voor E. Karaca Alanyaspor
91' Wissel Alanyaspor Wissel A. Gulay voor D. Candeias Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Rizespor
Opstellingen Alanyaspor - Rizespor
De opstellingen van Alanyaspor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Alanyaspor - Rizespor

Alanyaspor en Rizespor treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Rizespor in de Super Lig vond plaats op 5 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rizespor. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Rizespor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Alanyaspor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Alanyaspor. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Alanyaspor 2
Winst Rizespor 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 4e positie staat, terwijl we Rizespor terugvinden op de 19e plaats.