Nabeschouwing Altay - Göztepe (2-1) || Super Lig 2021/2022

Vrijdag 17 september 2021 - 19:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Altay het vrijdag 17 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Göztepe.

Via de Altay - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Altay - Göztepe (2-1)

Het Super Lig duel tussen Altay en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 2-1 overwinning voor Altay. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Thaciano van Altay via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Een penalty zorgde er later in de 26e minuut voor dat Göztepe via S. Aydogdu op 0-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte L. Kappel namens Altay in de 71e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat M. Paixao namens Altay in de 93e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Halil Umut Meler, waardoor Altay dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Altay - Göztepe 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Altay - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Penalty gemist Altay Penalty gemist Thaciano Altay
26' Penalty Göztepe Penalty S. Aydogdu Göztepe 0-1
50' Gele kaart Altay Gele kaart voor M. Akca Altay
46' Wissel Göztepe Wissel M. Baku voor Lourency Göztepe
46' Wissel Altay Wissel I. Ozturk voor M. Akca Altay
63' Wissel Altay Wissel M. Paixao voor Thaciano Altay
68' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor K. Demirtas Göztepe
70' Wissel Göztepe Wissel Y. Kayan voor D. Tijanic Göztepe
70' Wissel Göztepe Wissel D. Burekovic voor B. Emir Göztepe
71' Doelpunt Altay Doelpunt L. Kappel met assist van C. Karayel Altay 1-1
78' Wissel Altay Wissel E. Celenk voor M. Rodriguez Altay
82' Wissel Göztepe Wissel A. Jahovic voor C. Ndiaye Göztepe
84' Wissel Altay Wissel E. Bjorkander voor A. Poko Altay
90' Wissel Göztepe Wissel A. R. Cankaya voor S. Aydogdu Göztepe
90' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor D. Arslanagic Göztepe
93' Doelpunt Altay Doelpunt M. Paixao Altay 2-1
94' Gele kaart Altay Gele kaart voor M. Paixao Altay
Video hoogtepunten en samenvatting Altay - Göztepe
Opstellingen Altay - Göztepe
De opstellingen van Altay en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Altay gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Göztepe zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Altay - Göztepe

Altay en Göztepe treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Altay en Göztepe elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Altay 0
Winst Göztepe 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Altay op een 9e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 12e plaats.