Nabeschouwing Altay - Rizespor (0-0) || Super Lig 2021/2022

Vrijdag 11 februari 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Altay het vrijdag 11 februari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in İzmir Atatürk Stadyumu in İzmir.

Via de Altay - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Altay - Rizespor (0-0)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Altay en Rizespor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Altay dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Rizespor kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Fırat Aydınus niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Altay - Rizespor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Altay - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor S. Ay Rizespor
52' Gele kaart Altay Gele kaart voor M. Akca Altay
54' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Y. Bolasie Rizespor
58' Wissel Rizespor Wissel G. Gonul voor S. Holmen Rizespor
69' Wissel Altay Wissel A. Poko voor M. Rodriguez Altay
69' Gele kaart Altay Gele kaart voor D. Kadah Altay
77' Wissel Altay Wissel M. Paixao voor L. Kappel Altay
77' Gele kaart Altay Gele kaart voor E. Bjorkander Altay
81' Wissel Altay Wissel C. Karayel voor T. Unlu Altay
81' Wissel Altay Wissel C. Gulselam voor Z. Yildirim Altay
82' Wissel Rizespor Wissel T. Boyd voor Y. Bolasie Rizespor
82' Wissel Rizespor Wissel K. Kanatsizkus voor F. Boldrin Rizespor
82' Wissel Altay Wissel D. K. Bamba voor O. Ozkaya Altay
85' VAR: Afgekeurd doelpunt T. Boyd Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel T. Boyd Rizespor
93' Wissel Rizespor Wissel P. Cisse voor J. Pohjanpalo Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Altay - Rizespor
Opstellingen Altay - Rizespor
De opstellingen van Altay en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Altay gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Hamza Hamzaoğlu
Voorbeschouwing Altay - Rizespor

Altay en Rizespor treffen elkaar in de 25e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Altay en Rizespor in de Super Lig vond plaats op 21 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Altay. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Altay favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Rizespor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Altay 1
Winst Rizespor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Altay op een 19e positie staat, terwijl we Rizespor terugvinden op de 18e plaats.