Nabeschouwing Antalyaspor - Gazişehir Gaziantep (0-0) || Super Lig 2021/2022

Zondag 23 januari 2022 - 14:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Antalyaspor het zondag 23 januari 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Gazişehir Gaziantep (0-0)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Antalyaspor en Gazişehir Gaziantep geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Antalyaspor en Gazişehir Gaziantep gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Yasin Kol niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Antalyaspor - Gazişehir Gaziantep 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Gaziantep F.K. Wissel H. Mendyl voor H. Pehlivan Gaziantep F.K.
57' Wissel Antalyaspor Wissel G. Bayrakdar voor H. Wright Antalyaspor
67' Wissel Antalyaspor Wissel E. Crivelli voor A. Mehmedi Antalyaspor
67' Wissel Antalyaspor Wissel A. Poli voor H. Ozmert Antalyaspor
67' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Merkel voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
72' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor P. Djilobodji Gaziantep F.K.
72' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor E. Crivelli Antalyaspor
79' Wissel Gaziantep F.K. Wissel T. Borven voor D. Erdogan Gaziantep F.K.
84' Wissel Antalyaspor Wissel H. Ghacha voor Fredy Antalyaspor
89' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Fernando Antalyaspor
92' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. El Messaoudi voor A. Maxim Gaziantep F.K.
93' Wissel Gaziantep F.K. Wissel O. Ceylan voor R. Niyaz Gaziantep F.K.
96' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor D. Sinik Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Antalyaspor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Antalyaspor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Antalyaspor - Gazişehir Gaziantep

Antalyaspor en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de 23e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yasin Kol en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Gazişehir Gaziantep in de Super Lig vond plaats op 13 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Gazişehir Gaziantep favoriet. 1 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Antalyaspor. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Antalyaspor 0
Winst Gazişehir Gaziantep 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 17e positie staat, terwijl we Gazişehir Gaziantep terugvinden op de 11e plaats.