Nabeschouwing Antalyaspor - Sivasspor (1-0) || Super Lig 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 17:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Antalyaspor het zondag 6 maart 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Sivasspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 1-0 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Fernando, waarmee Antalyaspor met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Antalyaspor uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Antalyaspor - Sivasspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Wissel Antalyaspor Wissel Fredy voor A. Mehmedi Antalyaspor
47' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Fernando Antalyaspor 1-0
63' Wissel Sivasspor Wissel Z. Erdal voor U. Ciftci Sivasspor
63' Wissel Sivasspor Wissel J. Felix voor I. Cofie Sivasspor
63' Wissel Antalyaspor Wissel A. Poli voor H. Ozmert Antalyaspor
64' Wissel Antalyaspor Wissel G. Bayrakdar voor D. Sinik Antalyaspor
72' Wissel Sivasspor Wissel E. Yesilyurt voor A. Oguz Sivasspor
73' Wissel Sivasspor Wissel O. Kayode voor Pedro Henrique Sivasspor
81' Wissel Antalyaspor Wissel F. Kudryashov voor A. Ndao Antalyaspor
81' Wissel Antalyaspor Wissel H. Wright voor Luiz Adriano Antalyaspor
81' Wissel Sivasspor Wissel M. Konate voor M. Yatabare Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Sivasspor
Opstellingen Antalyaspor - Sivasspor
De opstellingen van Antalyaspor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Alfons Groenendijk
Voorbeschouwing Antalyaspor - Sivasspor

Antalyaspor en Sivasspor treffen elkaar in de 28e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 16 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Sivasspor favoriet. 10 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Antalyaspor. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Antalyaspor 8
Winst Sivasspor 10
Gelijkspel 7
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 16e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 13e plaats.