Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Gazişehir Gaziantep (3-2) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 18:15 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Fatih Karagümrük het zaterdag 14 augustus 2021 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de Fatih Karagümrük - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Gazişehir Gaziantep (3-2)

Het Super Lig duel tussen Fatih Karagümrük en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 3-2 overwinning voor Fatih Karagümrük. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van P. Djilobodji zette Fatih Karagümrük op een 1-0 voorsprong in de 10e minuut van de wedstrijd. Een benutte penalty van A. Sagal in de 17e minuut zorgde er even later voor dat Gaziantep F.K. weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 19e minuut zette A. Pesic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fatih Karagümrük de leiding in de wedstrijd nam.

In de 47e minuut moest Gaziantep F.K. verder met een man minder, nadat A. Sagal een tweede gele kaart kreeg. Na 90 minuten werd de voorsprong voor Fatih Karagümrük vergroot nadat A. Musa de 3-1 wist te scoren. Gaziantep F.K. verkleinde in de 94e minuut de achterstand doordat P. Djilobodji de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Cüneyt Çakιr bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Fatih Karagümrük.

LIVE Fatih Karagümrük - Gazişehir Gaziantep 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fatih Karagümrük - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Eigen doelpunt Fatih Karagümrük Eigen doelpunt P. Djilobodji Fatih Karagümrük 1-0
17' Penalty Gaziantep F.K. Penalty A. Sagal Gaziantep F.K. 1-1
19' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt A. Pesic met assist van E. Oztumer Fatih Karagümrük 2-1
37' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor A. Sagal Gaziantep F.K.
47' Tweede gele kaart Gaziantep F.K. Tweede gele kaart voor A. Sagal Gaziantep F.K.
50' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor A. Pesic Fatih Karagümrük
59' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor H. Mendyl Gaziantep F.K.
63' Wissel Gaziantep F.K. Wissel K. Ozer voor R. Niyaz Gaziantep F.K.
63' Wissel Gaziantep F.K. Wissel H. Pehlivan voor U. Zengin Gaziantep F.K.
70' Wissel Fatih Karagümrük Wissel V. Arveladze voor A. Pesic Fatih Karagümrük
70' Wissel Fatih Karagümrük Wissel J. Durmaz voor E. Tatli Fatih Karagümrük
71' Wissel Gaziantep F.K. Wissel S. Kitsiou voor P. Olkowski Gaziantep F.K.
80' Wissel Fatih Karagümrük Wissel B. Bekaroglu voor M. Benatia Fatih Karagümrük
80' Wissel Gaziantep F.K. Wissel T. Borven voor H. Mendyl Gaziantep F.K.
80' Wissel Gaziantep F.K. Wissel D. Erdogan voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
81' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor L. Biglia Fatih Karagümrük
90' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt A. Musa met assist van K. Frei Fatih Karagümrük 3-1
93' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Y. Salibur voor K. Frei Fatih Karagümrük
93' Wissel Fatih Karagümrük Wissel M. E. Pehlivan voor A. Musa Fatih Karagümrük
94' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt P. Djilobodji Gaziantep F.K. 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Fatih Karagümrük - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Fatih Karagümrük en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fatih Karagümrük gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.