Nabeschouwing Fenerbahçe - Antalyaspor (2-0) || Super Lig 2021/2022

Zondag 22 augustus 2021 - 20:45 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Fenerbahçe het zondag 22 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Antalyaspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door M. Zajc, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Fenerbahçe opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het E. Valencia die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Fenerbahçe.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe.

LIVE Fenerbahçe - Antalyaspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Wissel Antalyaspor Wissel G. Bayrakdar voor H. Ghacha Antalyaspor
62' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor N. Sangare Fenerbahçe
64' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Ozil voor B. Osayi-Samuel Fenerbahçe
64' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Valencia voor M. Gumuskaya Fenerbahçe
65' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Zajc voor J. Sosa Fenerbahçe
71' Wissel Antalyaspor Wissel D. Milosevic voor A. Poli Antalyaspor
71' Wissel Antalyaspor Wissel U. Akyol voor Amilton Antalyaspor
73' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Aziz voor F. Kadioglu Fenerbahçe
87' Wissel Antalyaspor Wissel E. Eyibil voor N. Sahin Antalyaspor
87' Wissel Antalyaspor Wissel H. Ozmert voor Fredy Antalyaspor
87' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Guler voor Kim Min-Jae Fenerbahçe
89' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Zajc met assist van A. Guler Fenerbahçe 1-0
92' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Valencia met assist van M. Ozil Fenerbahçe 2-0
93' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Naldo Antalyaspor
96' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor R. Boffin Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Antalyaspor
Opstellingen Fenerbahçe - Antalyaspor
De opstellingen van Fenerbahçe en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Coach Ersun Yanal
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Antalyaspor

Fenerbahçe en Antalyaspor treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 4 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fenerbahçe 15
Winst Antalyaspor 6
Gelijkspel 5
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 8e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 10e plaats.