In de Super Lig neemt Fenerbahçe het zondag 12 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Sivasspor (1-1)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Fenerbahçe en Sivasspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door B. Osayi-Samuel, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Pedro Henrique in de 45e minuut zorgde er even later voor dat Sivasspor weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Sivasspor
Goals
1
1
Balbezit
72%
28%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
9
7
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
117
72
Gevaarlijke aanvallen
76
35
Passes
498
194
Overtredingen
7
16
Buitenspel
2
3
Corners
2
1
Wissels
6
3
LIVE Fenerbahçe - Sivasspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor I. Cofie Sivasspor
22' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Szalai voor M. Tisserand Fenerbahçe
23' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt B. Osayi-Samuel Fenerbahçe 1-0
44' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor A. Bayindir Fenerbahçe
45' Penalty Sivasspor Penalty Pedro Henrique Sivasspor 1-1
59' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Valencia voor M. Berisha Fenerbahçe
59' Wissel Fenerbahçe Wissel I. Kahveci voor M. Ozil Fenerbahçe
74' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Meyer voor I. Kahveci Fenerbahçe
78' Wissel Sivasspor Wissel E. Yesilyurt voor M. Gradel Sivasspor
79' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Pedro Henrique Sivasspor
83' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Zajc Fenerbahçe
84' Wissel Sivasspor Wissel O. Azubuike voor I. Cofie Sivasspor
90' Wissel Sivasspor Wissel S. Yilmaz voor Pedro Henrique Sivasspor
93' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor U. Ciftci Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Sivasspor
Opstellingen Fenerbahçe - Sivasspor
De opstellingen van Fenerbahçe en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Sivasspor

Fenerbahçe en Sivasspor treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Özkahya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 11 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Sivasspor slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fenerbahçe 17
Winst Sivasspor 7
Gelijkspel 6
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 4e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fenerbahçe - Sivasspor Opstelling Fenerbahçe Opstelling Sivasspor Live Fenerbahçe - Sivasspor Live Fenerbahçe - Sivasspor kijken Fenerbahçe - Sivasspor kijken Live Fenerbahçe - Sivasspor stream Fenerbahçe - Sivasspor Fox Sports Nabeschouwing Fenerbahçe - Sivasspor Uitslag Fenerbahçe - Sivasspor Statistieken Fenerbahçe - Sivasspor Super Lig 2021/2022 Fenerbahçe - Sivasspor wedden Fenerbahçe - Sivasspor gokken Fenerbahçe - Sivasspor Unibet