Nabeschouwing Galatasaray - Hatayspor (2-1) || Super Lig 2021/2022

Maandag 23 augustus 2021 - 20:45 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Galatasaray het maandag 23 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hatayspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de Galatasaray - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Hatayspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Hatayspor is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 2-1 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hatayspor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van S. Lobjanidze. Galatasaray kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Feghouli, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette C. Luyindama zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Galatasaray de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hüseyin Göçek, waardoor Galatasaray dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Galatasaray - Hatayspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Hatayspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor C. Luyindama Galatasaray
3' Doelpunt Hatayspor Doelpunt S. Lobjanidze met assist van K. Corekci Hatayspor 0-1
24' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor R. Ribeiro Hatayspor
30' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Feghouli Galatasaray 1-1
46' Wissel Hatayspor Wissel O. Ergun voor R. Ribeiro Hatayspor
46' Wissel Hatayspor Wissel A. Traore voor E. Colak Hatayspor
62' Wissel Hatayspor Wissel M. Kamara voor D. Saint-Louis Hatayspor
66' Wissel Galatasaray Wissel O. Bayram voor P. van Aanholt Galatasaray
67' Wissel Galatasaray Wissel R. Babel voor B. Kutlu Galatasaray
67' Wissel Galatasaray Wissel E. Akbaba voor A. Cicaldau Galatasaray
76' Wissel Hatayspor Wissel A. El Kaabi voor M. Diouf Hatayspor
77' Wissel Galatasaray Wissel Mostafa Mohamed voor K. Akturkoglu Galatasaray
84' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor S. Falette Hatayspor
87' Wissel Galatasaray Wissel B. Yilmaz voor S. Feghouli Galatasaray
88' Wissel Hatayspor Wissel S. Bas voor S. Lobjanidze Hatayspor
88' Doelpunt Galatasaray Doelpunt C. Luyindama met assist van O. Bayram Galatasaray 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Hatayspor
Opstellingen Galatasaray - Hatayspor
De opstellingen van Galatasaray en Hatayspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Hatayspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Hatayspor

Galatasaray en Hatayspor treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Hatayspor in de Super Lig vond plaats op 3 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hatayspor. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Galatasaray als Hatayspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Galatasaray 1
Winst Hatayspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 8e positie staat, terwijl we Hatayspor terugvinden op de 11e plaats.