Nabeschouwing Galatasaray - Yeni Malatyaspor (2-0) || Super Lig 2021/2022

Maandag 18 april 2022 - 19:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Galatasaray het maandag 18 april 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in NEF Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Yeni Malatyaspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Mustafa Kürşad Filiz geëindigd in een 2-0 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door R. Babel, waarmee Galatasaray met 1-0 de leiding nam. Galatasaray vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Dervisoglu op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Galatasaray.

LIVE Galatasaray - Yeni Malatyaspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor P. Awuku Yeni Malatyaspor
34' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor R. Babel Galatasaray
51' Doelpunt Galatasaray Doelpunt R. Babel Galatasaray 1-0
53' Doelpunt Galatasaray Doelpunt H. Dervisoglu met assist van O. Elabdellaoui Galatasaray 2-0
54' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel J. Nshimirimana voor R. Cagiran Yeni Malatyaspor
70' Wissel Galatasaray Wissel B. Gomis voor H. Dervisoglu Galatasaray
70' Wissel Galatasaray Wissel A. Cicaldau voor E. Pulgar Galatasaray
70' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor N. Dicko Yeni Malatyaspor
83' Wissel Galatasaray Wissel A. Turan voor T. Antalyali Galatasaray
84' Wissel Galatasaray Wissel E. Kilinc voor K. Akturkoglu Galatasaray
87' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel H. Osman voor B. Tetteh Yeni Malatyaspor
90' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel T. Umut voor M. Eskihellac Yeni Malatyaspor
90' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel U. Yigit voor K. Hafez Yeni Malatyaspor
93' Wissel Galatasaray Wissel A. Ozturk voor Marcao Galatasaray
95' VAR: Afgekeurd doelpunt O. Elabdellaoui Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel O. Elabdellaoui Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Galatasaray - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Galatasaray en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.