Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Fatih Karagümrük (3-1) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 11:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Gazişehir Gaziantep het zaterdag 8 januari 2022 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Fatih Karagümrük. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Fatih Karagümrük live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Fatih Karagümrük (3-1)

Het Super Lig duel tussen Gazişehir Gaziantep en Fatih Karagümrük is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 3-1 overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door F. Soyalp, waarmee Gaziantep F.K. met 1-0 de leiding nam. Gaziantep F.K. vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Demir op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Fatih Karagümrük de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via E. Mor.

Na 73 minuten werd de voorsprong voor Gaziantep F.K. vergroot nadat J. Figueiredo de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Gazişehir Gaziantep.

LIVE Gazişehir Gaziantep - Fatih Karagümrük 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Fatih Karagümrük teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt F. Soyalp met assist van J. Figueiredo Gaziantep F.K. 1-0
10' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor T. Torun Fatih Karagümrük
18' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt M. Demir met assist van A. Maxim Gaziantep F.K. 2-0
39' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor C. Erkin Fatih Karagümrük
46' Wissel Fatih Karagümrük Wissel J. Balkovec voor C. Erkin Fatih Karagümrük
46' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Y. Karamoh voor T. Torun Fatih Karagümrük
46' Wissel Fatih Karagümrük Wissel E. Mor voor E. Oztumer Fatih Karagümrük
49' Wissel Fatih Karagümrük Wissel S. Dursun voor D. Luckassen Fatih Karagümrük
50' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor A. Merkel Gaziantep F.K.
50' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt E. Mor met assist van Y. Salibur Fatih Karagümrük 2-1
71' Wissel Gaziantep F.K. Wissel O. Ceylan voor M. Demir Gaziantep F.K.
73' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Pesic voor Y. Salibur Fatih Karagümrük
73' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt J. Figueiredo met assist van F. Soyalp Gaziantep F.K. 3-1
83' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Sagal voor H. Mendyl Gaziantep F.K.
83' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. El Messaoudi voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
86' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor B. Bekaroglu Fatih Karagümrük
88' Wissel Gaziantep F.K. Wissel M. Cihan voor A. Maxim Gaziantep F.K.
88' Wissel Gaziantep F.K. Wissel T. Borven voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Fatih Karagümrük
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Fatih Karagümrük
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Fatih Karagümrük zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Fatih Karagümrük zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.