Nabeschouwing Giresunspor - Galatasaray (0-2) || Super Lig 2021/2022

Maandag 16 augustus 2021 - 20:45 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Giresunspor het maandag 16 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Galatasaray.

Via de Giresunspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Giresunspor - Galatasaray (0-2)

Het Super Lig duel tussen Giresunspor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Erkan Özdamar geëindigd in een 0-2 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door M. Diagne, waarmee Galatasaray met 0-1 de leiding nam. Galatasaray kreeg via M. Diagne in de 40e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Erkan Özdamar de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 45e minuut moest Giresunspor verder met een man minder nadat H. Tut een rode kaart had gekregen.

A. Cicaldau zette Galatasaray even later op 0-2 nadat hij een door scheidsrechter Erkan Özdamar toegekende penalty wist te benutten. In de 63e minuut werd Marcao van Galatasaray met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Galatasaray met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Galatasaray.

LIVE Giresunspor - Galatasaray 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Giresunspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor T. Antalyali Galatasaray
31' Doelpunt Galatasaray Doelpunt M. Diagne Galatasaray 0-1
40' Penalty gemist Galatasaray Penalty gemist M. Diagne Galatasaray
45' Rode kaart Giresunspor Rode kaart voor H. Tut Giresunspor
47' Penalty Galatasaray Penalty A. Cicaldau Galatasaray 0-2
46' Wissel Giresunspor Wissel H. Traore voor Y. Sankhare Giresunspor
63' Rode kaart Galatasaray Rode kaart voor Marcao Galatasaray
65' Wissel Galatasaray Wissel E. Kilinc voor K. Akturkoglu Galatasaray
65' Wissel Galatasaray Wissel R. Babel voor S. Feghouli Galatasaray
66' Wissel Galatasaray Wissel A. Ozturk voor T. Antalyali Galatasaray
80' Wissel Giresunspor Wissel U. Nayir voor H. Bilazer Giresunspor
80' Wissel Galatasaray Wissel Falcao voor M. Diagne Galatasaray
83' Wissel Galatasaray Wissel A. Turan voor A. Cicaldau Galatasaray
90' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor C. Luyindama Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Giresunspor - Galatasaray
Opstellingen Giresunspor - Galatasaray
De opstellingen van Giresunspor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Giresunspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Giresunspor - Galatasaray

Giresunspor en Galatasaray treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erkan Özdamar en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Giresunspor en Galatasaray elkaar treffen in de Super Lig.