Nabeschouwing Giresunspor - Hatayspor (0-1) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 25 december 2021 - 14:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Giresunspor het zaterdag 25 december 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Hatayspor.

Via de Giresunspor - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Giresunspor - Hatayspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Giresunspor en Hatayspor is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 0-1 overwinning voor Hatayspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door A. El Kaabi, waarmee Hatayspor met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Giresunspor dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Volkan Bayarslan, waardoor Hatayspor de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Giresunspor - Hatayspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Giresunspor - Hatayspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor R. Ribeiro Hatayspor
45' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor M. Suleymanov Giresunspor
49' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor S. Falette Hatayspor
56' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor Serginho Giresunspor
66' Wissel Hatayspor Wissel S. Lobjanidze voor A. Traore Hatayspor
67' Wissel Hatayspor Wissel M. Mert voor S. Bas Hatayspor
67' Wissel Giresunspor Wissel J. Pelupessy voor F. Diabate Giresunspor
68' Wissel Giresunspor Wissel S. Doukara voor I. Balde Giresunspor
75' Wissel Giresunspor Wissel J. Champness voor Serginho Giresunspor
75' Wissel Giresunspor Wissel E. Tasdemir voor A. Behich Giresunspor
81' Doelpunt Hatayspor Doelpunt A. El Kaabi Hatayspor 0-1
82' Wissel Giresunspor Wissel U. Nayir voor H. Traore Giresunspor
86' Wissel Hatayspor Wissel M. Kamara voor A. El Kaabi Hatayspor
90' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor S. Lobjanidze Hatayspor
90' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor M. Diarra Giresunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Giresunspor - Hatayspor
Opstellingen Giresunspor - Hatayspor
De opstellingen van Giresunspor en Hatayspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Giresunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hatayspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Giresunspor - Hatayspor

Giresunspor en Hatayspor treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Giresunspor en Hatayspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Giresunspor 0
Winst Hatayspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Giresunspor op een 13e positie staat, terwijl we Hatayspor terugvinden op de 6e plaats.