In de Super Lig neemt Giresunspor het zondag 19 september 2021 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Giresunspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Giresunspor - Konyaspor (0-0)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Giresunspor en Konyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Giresunspor en Konyaspor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Giresunspor, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Volkan Bayarslan niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Giresunspor - Konyaspor
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
16
10
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
80
79
Gevaarlijke aanvallen
80
62
Passes
479
422
Overtredingen
11
10
Buitenspel
1
3
Corners
8
0
Wissels
4
4
LIVE Giresunspor - Konyaspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Giresunspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor A. Perez Giresunspor
46' Wissel Konyaspor Wissel A. Rahmanovic voor K. Michalak Konyaspor
63' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Calik Konyaspor
63' Wissel Giresunspor Wissel U. Nayir voor S. Doukara Giresunspor
64' Wissel Konyaspor Wissel Koka voor S. Gurler Konyaspor
76' Wissel Giresunspor Wissel E. Tasdemir voor F. Diabate Giresunspor
76' Wissel Giresunspor Wissel I. Balde voor M. Suleymanov Giresunspor
86' Wissel Giresunspor Wissel J. Pelupessy voor H. Traore Giresunspor
88' Wissel Konyaspor Wissel P. Mpoku voor E. Cekici Konyaspor
96' Wissel Konyaspor Wissel A. Demirbag voor S. Cikalleshi Konyaspor
96' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor A. Behich Giresunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Giresunspor - Konyaspor
Opstellingen Giresunspor - Konyaspor
De opstellingen van Giresunspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Giresunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Giresunspor - Konyaspor

Giresunspor en Konyaspor treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Giresunspor en Konyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Giresunspor 0
Winst Konyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Giresunspor op een 20e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Giresunspor - Konyaspor Opstelling Giresunspor Opstelling Konyaspor Live Giresunspor - Konyaspor Live Giresunspor - Konyaspor kijken Giresunspor - Konyaspor kijken Live Giresunspor - Konyaspor stream Giresunspor - Konyaspor Fox Sports Nabeschouwing Giresunspor - Konyaspor Uitslag Giresunspor - Konyaspor Statistieken Giresunspor - Konyaspor Super Lig 2021/2022 Giresunspor - Konyaspor wedden Giresunspor - Konyaspor gokken Giresunspor - Konyaspor Unibet