Nabeschouwing Giresunspor - Yeni Malatyaspor (1-0) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 14:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Giresunspor het zaterdag 20 november 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor.

Via de Giresunspor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Giresunspor - Yeni Malatyaspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Giresunspor en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 1-0 overwinning voor Giresunspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 70 minuten. F. Diabate maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Giresunspor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Giresunspor uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Giresunspor - Yeni Malatyaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Giresunspor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel P. Awuku voor S. Ciftpinar Yeni Malatyaspor
46' Wissel Giresunspor Wissel I. Balde voor S. Doukara Giresunspor
62' Wissel Giresunspor Wissel J. Champness voor M. Suleymanov Giresunspor
68' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. M. Altintas voor K. Kanatsizkus Yeni Malatyaspor
69' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor K. Hafez Yeni Malatyaspor
70' Penalty Giresunspor Penalty F. Diabate Giresunspor 1-0
73' Wissel Giresunspor Wissel E. Akdag voor Serginho Giresunspor
79' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Eskihellaç Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel M. Eskihellaç Yeni Malatyaspor
88' Wissel Giresunspor Wissel S. Picinciol voor J. Pelupessy Giresunspor
88' Wissel Giresunspor Wissel E. Tasdemir voor A. Behich Giresunspor
98' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor R. Aabid Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Giresunspor - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Giresunspor - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Giresunspor en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Giresunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach Marius Ninel Şumudică
Voorbeschouwing Giresunspor - Yeni Malatyaspor

Giresunspor en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Giresunspor en Yeni Malatyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Giresunspor 0
Winst Yeni Malatyaspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Giresunspor op een 17e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 16e plaats.