Nabeschouwing Göztepe - Adana Demirspor (1-1) || Super Lig 2021/2022

Zondag 26 december 2021 - 14:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Göztepe het zondag 26 december 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Göztepe Gürsel Aksel Stadı (İzmir) in İzmir.

Via de Göztepe - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Adana Demirspor (1-1)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Göztepe en Adana Demirspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door M. Balotelli, waarmee Adana Demirspor met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. K. Rassoul zorgde ervoor dat Göztepe op 1-1 kwam te staan in de 78e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Göztepe - Adana Demirspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Adana Demirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Lourency Göztepe
16' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt M. Balotelli met assist van Y. Akgun Adana Demirspor 0-1
20' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor G. Inler Adana Demirspor
46' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Assombalonga voor M. Balotelli Adana Demirspor
50' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor D. Arslanagic Göztepe
63' Wissel Göztepe Wissel C. Ndiaye voor A. Jahovic Göztepe
63' Wissel Göztepe Wissel D. Burekovic voor B. Emir Göztepe
63' Wissel Göztepe Wissel H. Akbunar voor D. Tijanic Göztepe
65' Wissel Adana Demirspor Wissel S. Deli voor G. Inler Adana Demirspor
65' Wissel Adana Demirspor Wissel Y. Belhanda voor M. Vargas Adana Demirspor
71' Wissel Adana Demirspor Wissel J. K. Rassoul voor T. Camdal Adana Demirspor
76' Wissel Göztepe Wissel Y. Kayan voor D. Arslanagic Göztepe
78' Eigen doelpunt Göztepe Eigen doelpunt J. K. Rassoul Göztepe 1-1
79' Wissel Adana Demirspor Wissel S. Guler voor T. Sanuc Adana Demirspor
94' Wissel Göztepe Wissel E. Ozkayimoglu voor Lourency Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Adana Demirspor
Opstellingen Göztepe - Adana Demirspor
De opstellingen van Göztepe en Adana Demirspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Adana Demirspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Vincenzo Montella
Voorbeschouwing Göztepe - Adana Demirspor

Göztepe en Adana Demirspor treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Atilla Karaoğlan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Göztepe en Adana Demirspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Göztepe 0
Winst Adana Demirspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 20e positie staat, terwijl we Adana Demirspor terugvinden op de 6e plaats.