Nabeschouwing Göztepe - Kayserispor (1-2) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 9 april 2022 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Göztepe het zaterdag 9 april 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Göztepe Gürsel Aksel Stadı (İzmir) in İzmir.

Via de Göztepe - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Kayserispor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 1-2 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door E. Bassan, waarmee Kayserispor met 0-1 de leiding nam. Kayserispor vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Kemen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut wist Göztepe de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via F. Di Santo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Göztepe kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu, waardoor Kayserispor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Göztepe - Kayserispor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Kayserispor Doelpunt E. Bassan Kayserispor 0-1
24' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor F. Moubandje Göztepe
26' Doelpunt Kayserispor Doelpunt O. Kemen Kayserispor 0-2
28' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor O. Kemen Kayserispor
45' Doelpunt Göztepe Doelpunt F. Di Santo Göztepe 1-2
55' Wissel Kayserispor Wissel M. Cardoso voor E. Bassan Kayserispor
62' Wissel Göztepe Wissel S. Aydogdu voor Y. Kayan Göztepe
65' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor G. Campanharo Kayserispor
67' Wissel Kayserispor Wissel I. Parlak voor M. Pektemek Kayserispor
73' Wissel Göztepe Wissel A. Jahovic voor K. Alici Göztepe
73' Wissel Göztepe Wissel A. R. Cankaya voor F. Moubandje Göztepe
91' Wissel Kayserispor Wissel A. Parmak voor G. Campanharo Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Kayserispor
Opstellingen Göztepe - Kayserispor
De opstellingen van Göztepe en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Göztepe - Kayserispor

Göztepe en Kayserispor treffen elkaar in de 32e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 22 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Kayserispor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Göztepe te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Göztepe. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Göztepe 2
Winst Kayserispor 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 18e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 15e plaats.