Nabeschouwing Göztepe - Rizespor (1-7) || Super Lig 2021/2022

Zondag 1 mei 2022 - 19:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Göztepe het zondag 1 mei 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Göztepe Gürsel Aksel Stadı (İzmir) in İzmir.

Via de Göztepe - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Rizespor (1-7)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 1-7 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Baku, waarmee Göztepe met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van K. Demirtas zorgde ervoor dat Rizespor op 1-1 kwam te staan in de 16e minuut. In de 19e minuut zette P. Cisse zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rizespor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 34 minuten werd de voorsprong voor Rizespor vergroot nadat G. Fernandes de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 53e minuut nadat G. Fernandes namens Rizespor de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 68e minuut was het Y. Sari van Rizespor wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Het volgende doelpunt van Rizespor viel in de 78e minuut en betekende de 1-6. Het doelpunt kwam op naam van J. Pohjanpalo. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Rizespor. Het was R. Mendes die in de 88e minuut de stand op 1-7 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Volkan Bayarslan bij een 1-7 eindstand in het voordeel van Rizespor.

LIVE Göztepe - Rizespor 1-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Göztepe Doelpunt M. Baku Göztepe 1-0
11' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Lourency Göztepe
16' Eigen doelpunt Rizespor Eigen doelpunt K. Demirtas Rizespor 1-1
19' Doelpunt Rizespor Doelpunt P. Cisse met assist van Y. Sari Rizespor 1-2
34' Doelpunt Rizespor Doelpunt G. Fernandes met assist van Y. Sari Rizespor 1-3
46' Wissel Göztepe Wissel M. Mihojevic voor Lourency Göztepe
46' Wissel Göztepe Wissel F. Di Santo voor A. Jahovic Göztepe
53' Doelpunt Rizespor Doelpunt G. Fernandes met assist van P. Cisse Rizespor 1-4
63' Wissel Rizespor Wissel T. Boyd voor Y. Bolasie Rizespor
67' Wissel Göztepe Wissel E. C. Sacikara voor M. Baku Göztepe
67' Wissel Göztepe Wissel E. Ozkayimoglu voor H. Akbunar Göztepe
68' Doelpunt Rizespor Doelpunt Y. Sari met assist van G. Fernandes Rizespor 1-5
71' Wissel Rizespor Wissel J. Pohjanpalo voor P. Cisse Rizespor
71' Wissel Rizespor Wissel R. Mendes voor G. Fernandes Rizespor
78' Doelpunt Rizespor Doelpunt J. Pohjanpalo Rizespor 1-6
78' Wissel Göztepe Wissel F. Izzet voor D. Tijanic Göztepe
81' Wissel Rizespor Wissel K. Kanatsizkus voor E. Sabo Rizespor
81' Wissel Rizespor Wissel D. Hummet voor Y. Sari Rizespor
85' VAR: Afgekeurd doelpunt E. Özkayımoğlu Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel E. Özkayımoğlu Göztepe
88' Doelpunt Rizespor Doelpunt R. Mendes Rizespor 1-7
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Rizespor
Opstellingen Göztepe - Rizespor
De opstellingen van Göztepe en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Bülent Korkmaz
Voorbeschouwing Göztepe - Rizespor

Göztepe en Rizespor treffen elkaar in de 35e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Rizespor in de Super Lig vond plaats op 11 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rizespor. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Göztepe als Rizespor wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Göztepe 3
Winst Rizespor 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 19e positie staat, terwijl we Rizespor terugvinden op de 18e plaats.