Nabeschouwing Hatayspor - Adana Demirspor (0-0) || Super Lig 2021/2022

Maandag 4 april 2022 - 19:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Hatayspor het maandag 4 april 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antakya Atatürk Stadı in Hatay.

Via de Hatayspor - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Adana Demirspor (0-0)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Hatayspor en Adana Demirspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Boudjemaa van Hatayspor. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 95e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Hatayspor en Adana Demirspor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Adana Demirspor kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies scheidsrechter Mustafa Kürşad Filiz voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Hatayspor - Adana Demirspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Adana Demirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor I. Sackey Hatayspor
63' Wissel Adana Demirspor Wissel E. Oztumer voor B. Bjarnason Adana Demirspor
73' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Assombalonga voor M. Balotelli Adana Demirspor
73' Wissel Adana Demirspor Wissel S. Kurt voor G. Inler Adana Demirspor
75' Wissel Hatayspor Wissel D. Saint-Louis voor Y. Benzia Hatayspor
78' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor S. Kurt Adana Demirspor
82' Wissel Hatayspor Wissel S. Bas voor S. Lobjanidze Hatayspor
83' Wissel Adana Demirspor Wissel A. Uludag voor J. K. Rassoul Adana Demirspor
89' Wissel Hatayspor Wissel B. Ozgur voor A. El Kaabi Hatayspor
90' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor M. Boudjemaa Hatayspor
93' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor B. Ozgur Hatayspor
95' Tweede gele kaart Hatayspor Tweede gele kaart voor M. Boudjemaa Hatayspor
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Adana Demirspor
Opstellingen Hatayspor - Adana Demirspor
De opstellingen van Hatayspor en Adana Demirspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Adana Demirspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hatayspor - Adana Demirspor

Hatayspor en Adana Demirspor treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mustafa Kürşad Filiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Adana Demirspor in de Super Lig vond plaats op 7 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Adana Demirspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Adana Demirspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hatayspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hatayspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hatayspor 0
Winst Adana Demirspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 8e positie staat, terwijl we Adana Demirspor terugvinden op de 5e plaats.