In de Super Lig neemt Hatayspor het zaterdag 30 oktober 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Hatayspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Hatayspor Gelijk Winst Besiktas
2.65x inzet 3.55x inzet 2.38x inzet
LIVE Hatayspor - Besiktas 0-0

Vanaf zaterdag 30 oktober 2021 om 15:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Hatayspor - Besiktas volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 8 uur, 24 minuten en 27 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Besiktas
Opstellingen Hatayspor - Besiktas

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hatayspor - Besiktas

Hatayspor en Besiktas treffen elkaar in de 11e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 1 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hatayspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hatayspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hatayspor 0
Winst Besiktas 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 2e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Hatayspor - Besiktas Opstelling Hatayspor Opstelling Besiktas Live Hatayspor - Besiktas Live Hatayspor - Besiktas kijken Hatayspor - Besiktas kijken Live Hatayspor - Besiktas stream Hatayspor - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing Hatayspor - Besiktas Uitslag Hatayspor - Besiktas Statistieken Hatayspor - Besiktas Super Lig 2021/2022 Hatayspor - Besiktas wedden Hatayspor - Besiktas gokken Hatayspor - Besiktas Unibet