Nabeschouwing Hatayspor - Galatasaray (4-2) || Super Lig 2021/2022

Zondag 16 januari 2022 - 17:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Hatayspor het zondag 16 januari 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Antakya Atatürk Stadı in Hatay.

Via de Hatayspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Galatasaray (4-2)

Het Super Lig duel tussen Hatayspor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Erkan Özdamar geëindigd in een 4-2 overwinning voor Hatayspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door E. Kilinc, waarmee Galatasaray met 0-1 de leiding nam. Galatasaray kreeg via P. van Aanholt in de 28e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Erkan Özdamar de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Door een benutte penalty kwam Hatayspor vervolgens op 1-1. Het was M. Diouf die vanaf 11 meter wist te scoren in de 43e minuut.

In de 53e minuut was het Galatasaray dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van K. Akturkoglu. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat M. Kamara van Hatayspor de 2-2 maakte in de 62e minuut. Hatayspor kwam op voorsprong nadat S. Lobjanidze de 3-2 wist te maken na 79 minuten. Na 82 minuten werd T. Antalyali van Galatasaray met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Galatasaray het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen. Even later in de 91e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 4-2 gezet door S. Lobjanidze van Hatayspor.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Erkan Özdamar bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Hatayspor.

LIVE Hatayspor - Galatasaray 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor A. Ozturk Galatasaray
23' Doelpunt Galatasaray Doelpunt E. Kilinc met assist van P. van Aanholt Galatasaray 0-1
25' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor B. Kutlu Galatasaray
25' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor S. Adekugbe Hatayspor
27' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor D. Saint-Louis Hatayspor
28' Penalty gemist Galatasaray Penalty gemist P. van Aanholt Galatasaray
37' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor M. Kamara Hatayspor
37' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Boey Galatasaray
43' Penalty Hatayspor Penalty M. Diouf Hatayspor 1-1
45' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor O. Bayram Galatasaray
53' Doelpunt Galatasaray Doelpunt K. Akturkoglu Galatasaray 1-2
47' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor H. Dervisoglu Galatasaray
58' Wissel Galatasaray Wissel A. Kara voor H. Dervisoglu Galatasaray
62' Doelpunt Hatayspor Doelpunt M. Kamara met assist van D. Saint-Louis Hatayspor 2-2
68' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor F. Kurucuk Hatayspor
76' Wissel Hatayspor Wissel Kahraba voor M. Kamara Hatayspor
79' Doelpunt Hatayspor Doelpunt S. Lobjanidze met assist van Kahraba Hatayspor 3-2
81' Wissel Galatasaray Wissel O. Morutan voor A. Cicaldau Galatasaray
81' Wissel Galatasaray Wissel A. Babacan voor E. Kilinc Galatasaray
82' Rode kaart Galatasaray Rode kaart voor T. Antalyali Galatasaray
82' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor R. Ribeiro Hatayspor
90' Wissel Hatayspor Wissel M. Boudjemaa voor O. Ergun Hatayspor
91' Doelpunt Hatayspor Doelpunt S. Lobjanidze met assist van M. Diouf Hatayspor 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Galatasaray
Opstellingen Hatayspor - Galatasaray
De opstellingen van Hatayspor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hatayspor - Galatasaray

Hatayspor en Galatasaray treffen elkaar in de 21e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erkan Özdamar en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 23 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 2 keer wist de ploeg van Hatayspor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Hatayspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hatayspor 1
Winst Galatasaray 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 7e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 13e plaats.