In de Super Lig neemt Hatayspor het zondag 19 september 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Hatayspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Kayserispor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Hatayspor en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Alper Ulusoy geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hatayspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Kayserispor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van B. Mensah. Hatayspor kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Diouf, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette A. El Kaabi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hatayspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alper Ulusoy, waardoor Hatayspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Hatayspor - Kayserispor
Goals
2
1
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
15
5
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
118
86
Gevaarlijke aanvallen
97
51
Passes
486
314
Overtredingen
11
11
Buitenspel
2
0
Corners
12
4
Wissels
4
5
LIVE Hatayspor - Kayserispor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Kayserispor Doelpunt B. Mensah met assist van E. Bassan Kayserispor 0-1
33' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor F. Kurucuk Hatayspor
36' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor O. Ergun Hatayspor
46' Wissel Hatayspor Wissel S. Lobjanidze voor M. Kamara Hatayspor
46' Wissel Kayserispor Wissel M. Cardoso voor E. Bassan Kayserispor
52' Doelpunt Hatayspor Doelpunt M. Diouf met assist van S. Lobjanidze Hatayspor 1-1
53' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor J. Attamah Kayserispor
60' Wissel Kayserispor Wissel O. Kemen voor G. Sazdagi Kayserispor
64' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor O. Kemen Kayserispor
66' Wissel Kayserispor Wissel M. Hosseini voor R. Civelek Kayserispor
66' Wissel Kayserispor Wissel Carlos Mane voor B. Mensah Kayserispor
70' Wissel Hatayspor Wissel M. Boudjemaa voor O. Ergun Hatayspor
71' Doelpunt Hatayspor Doelpunt A. El Kaabi met assist van A. Traore Hatayspor 2-1
80' Wissel Kayserispor Wissel M. Fernandes voor J. Attamah Kayserispor
89' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor M. Boudjemaa Hatayspor
90' Wissel Hatayspor Wissel D. Saint-Louis voor A. El Kaabi Hatayspor
90' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Munir Hatayspor
94' Wissel Hatayspor Wissel I. Sackey voor A. Traore Hatayspor
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Kayserispor
Opstellingen Hatayspor - Kayserispor
De opstellingen van Hatayspor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ömer Erdogan
Voorbeschouwing Hatayspor - Kayserispor

Hatayspor en Kayserispor treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alper Ulusoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 7 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayserispor. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Hatayspor als Kayserispor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hatayspor 1
Winst Kayserispor 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 9e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Hatayspor - Kayserispor Opstelling Hatayspor Opstelling Kayserispor Live Hatayspor - Kayserispor Live Hatayspor - Kayserispor kijken Hatayspor - Kayserispor kijken Live Hatayspor - Kayserispor stream Hatayspor - Kayserispor Fox Sports Nabeschouwing Hatayspor - Kayserispor Uitslag Hatayspor - Kayserispor Statistieken Hatayspor - Kayserispor Super Lig 2021/2022 Hatayspor - Kayserispor wedden Hatayspor - Kayserispor gokken Hatayspor - Kayserispor Unibet