Nabeschouwing Hatayspor - Sivasspor (1-1) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 16 april 2022 - 12:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Hatayspor het zaterdag 16 april 2022 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antakya Atatürk Stadı in Hatay.

Via de Hatayspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Sivasspor (1-1)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Hatayspor en Sivasspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 28 minuten. Z. Erdal maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sivasspor vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Hatayspor kwam na 61 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Y. Benzia, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Hatayspor - Sivasspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Penalty Sivasspor Penalty Z. Erdal Sivasspor 0-1
40' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor I. Sackey Hatayspor
46' Wissel Hatayspor Wissel S. Lobjanidze voor K. Corekci Hatayspor
46' Wissel Hatayspor Wissel F. Kurucuk voor S. Falette Hatayspor
61' Doelpunt Hatayspor Doelpunt Y. Benzia met assist van S. Bas Hatayspor 1-1
65' Wissel Sivasspor Wissel F. Fajr voor K. Kesgin Sivasspor
65' Wissel Sivasspor Wissel H. Arslan voor I. Cofie Sivasspor
77' Wissel Hatayspor Wissel D. Saint-Louis voor Y. Benzia Hatayspor
78' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Gradel Sivasspor
78' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor Munir Hatayspor
80' Wissel Sivasspor Wissel S. Yilmaz voor M. Gradel Sivasspor
86' Wissel Hatayspor Wissel B. Ozgur voor A. El Kaabi Hatayspor
86' Wissel Hatayspor Wissel S. Temel voor O. Ergun Hatayspor
89' Wissel Sivasspor Wissel M. Konate voor M. Yatabare Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Sivasspor
Opstellingen Hatayspor - Sivasspor
De opstellingen van Hatayspor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Ömer Erdogan
Coach Rıza Çalımbay
Voorbeschouwing Hatayspor - Sivasspor

Hatayspor en Sivasspor treffen elkaar in de 33e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ozan Ergün en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 28 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Sivasspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hatayspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hatayspor. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hatayspor 0
Winst Sivasspor 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 8e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 13e plaats.