Nabeschouwing Hatayspor - Trabzonspor (1-1) || Super Lig 2021/2022

Vrijdag 6 mei 2022 - 19:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Hatayspor het vrijdag 6 mei 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antakya Atatürk Stadı in Hatay.

Via de Hatayspor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Trabzonspor (1-1)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Hatayspor en Trabzonspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 12e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg A. Bakasetas van Trabzonspor via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 48 minuten was het Djaniny die Trabzonspor op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Diouf namens Hatayspor in de 94e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Hatayspor - Trabzonspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Penalty gemist Trabzonspor Penalty gemist A. Bakasetas Trabzonspor
29' Wissel Hatayspor Wissel F. Kurucuk voor I. Sackey Hatayspor
32' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor O. Ergun Hatayspor
46' Wissel Hatayspor Wissel Y. Benzia voor O. Ergun Hatayspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel A. Cornelius voor J. Kouassi Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel E. Visca voor Y. Erdogan Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel A. Omur voor M. Akpinar Trabzonspor
48' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Djaniny met assist van B. A. Ozdemir Trabzonspor 0-1
64' Wissel Hatayspor Wissel M. Diouf voor A. El Kaabi Hatayspor
72' Wissel Trabzonspor Wissel A. Nwakaeme voor Djaniny Trabzonspor
76' Wissel Hatayspor Wissel Kahraba voor S. Lobjanidze Hatayspor
76' Wissel Hatayspor Wissel M. Mert voor B. Ozgur Hatayspor
80' Wissel Trabzonspor Wissel D. Tokoz voor B. A. Ozdemir Trabzonspor
94' Doelpunt Hatayspor Doelpunt M. Diouf met assist van S. Adekugbe Hatayspor 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Trabzonspor
Opstellingen Hatayspor - Trabzonspor
De opstellingen van Hatayspor en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Ömer Erdogan
Voorbeschouwing Hatayspor - Trabzonspor

Hatayspor en Trabzonspor treffen elkaar in de 36e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 18 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Trabzonspor favoriet. 2 keer wist de ploeg van Hatayspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hatayspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hatayspor 0
Winst Trabzonspor 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 10e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 1e plaats.