Nabeschouwing Kasımpaşa - Galatasaray (2-2) || Super Lig 2021/2022

Zondag 29 augustus 2021 - 18:15 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Kasımpaşa het zondag 29 augustus 2021 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Galatasaray (2-2)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Kasımpaşa en Galatasaray geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door A. Cicaldau, waarmee Galatasaray met 0-1 de leiding nam. Galatasaray vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Akturkoglu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Kasımpaşa de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via N. Jorgensen.

Na 66 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat U. Bozok de 2-2 maakte voor Kasımpaşa.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Kasımpaşa - Galatasaray 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Galatasaray Doelpunt A. Cicaldau met assist van O. Morutan Galatasaray 0-1
38' Doelpunt Galatasaray Doelpunt K. Akturkoglu Galatasaray 0-2
47' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt N. Jorgensen met assist van Y. Erdogan Kasımpaşa 1-2
46' Wissel Kasımpaşa Wissel U. Bozok voor K. Varga Kasımpaşa
46' Wissel Galatasaray Wissel Mostafa Mohamed voor M. Diagne Galatasaray
46' Wissel Galatasaray Wissel T. Antalyali voor A. Cicaldau Galatasaray
65' Wissel Galatasaray Wissel R. Babel voor B. Yilmaz Galatasaray
66' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt U. Bozok met assist van Y. Erdogan Kasımpaşa 2-2
71' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor L. Sadiku Kasımpaşa
72' Wissel Galatasaray Wissel S. Feghouli voor O. Morutan Galatasaray
73' Wissel Galatasaray Wissel O. Bayram voor P. van Aanholt Galatasaray
83' Wissel Kasımpaşa Wissel V. Eysseric voor N. Jorgensen Kasımpaşa
83' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Engin voor Y. Erdogan Kasımpaşa
92' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor V. Eysseric Kasımpaşa
92' Wissel Kasımpaşa Wissel D. Haspolat voor H. Hajradinovic Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Galatasaray
Opstellingen Kasımpaşa - Galatasaray
De opstellingen van Kasımpaşa en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Cihat Arslan
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Galatasaray

Kasımpaşa en Galatasaray treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 14 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 16 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Kasımpaşa. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kasımpaşa 6
Winst Galatasaray 16
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 9e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 5e plaats.