Nabeschouwing Kayserispor - Besiktas (2-3) || Super Lig 2021/2022

Zondag 1 mei 2022 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Kayserispor het zondag 1 mei 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Besiktas (2-3)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Erkan Özdamar geëindigd in een 2-3 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 23 minuten. M. Thiam maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Kayserispor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Beşiktaş kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Saatci, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette G. NKoudou zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Beşiktaş de leiding in de wedstrijd nam.

G. NKoudou zette Beşiktaş even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Erkan Özdamar toegekende penalty wist te benutten. In de 82e minuut moest Beşiktaş verder met een man minder, nadat F. Montero een tweede gele kaart kreeg. Kayserispor verkleinde in de 96e minuut de achterstand doordat M. Cardoso de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Erkan Özdamar bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Besiktas.

LIVE Kayserispor - Besiktas 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Penalty Kayserispor Penalty M. Thiam Kayserispor 1-0
26' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Welinton Beşiktaş
46' Wissel Kayserispor Wissel E. Bassan voor R. Civelek Kayserispor
50' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt S. Saatci met assist van A. Hutchinson Beşiktaş 1-1
55' Wissel Kayserispor Wissel U. Demirok voor M. Cetin Kayserispor
60' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor F. Montero Beşiktaş
71' Wissel Beşiktaş Wissel A. Teixeira voor R. Ghezzal Beşiktaş
71' Wissel Beşiktaş Wissel G. NKoudou voor C. Larin Beşiktaş
71' Wissel Beşiktaş Wissel K. Karaman voor M. Batshuayi Beşiktaş
74' Wissel Kayserispor Wissel M. Cardoso voor A. Bertolacci Kayserispor
74' Wissel Kayserispor Wissel G. Campanharo voor M. Gavranovic Kayserispor
75' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. NKoudou Beşiktaş 1-2
76' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor V. Rosier Beşiktaş
78' Penalty Beşiktaş Penalty G. NKoudou Beşiktaş 1-3
81' Wissel Beşiktaş Wissel N. Uysal voor R. Yilmaz Beşiktaş
82' Tweede gele kaart Beşiktaş Tweede gele kaart voor F. Montero Beşiktaş
84' Wissel Kayserispor Wissel I. Parlak voor J. Attamah Kayserispor
96' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Cardoso met assist van E. Bassan Kayserispor 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Besiktas
Opstellingen Kayserispor - Besiktas
De opstellingen van Kayserispor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Hikmet Karaman
Voorbeschouwing Kayserispor - Besiktas

Kayserispor en Besiktas treffen elkaar in de 35e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erkan Özdamar en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 12 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 17 keer wist de ploeg van Kayserispor te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Kayserispor. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kayserispor 9
Winst Besiktas 17
Gelijkspel 5
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 15e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 9e plaats.