In de Super Lig neemt Konyaspor het dinsdag 18 januari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Konyaspor Gelijk Winst Adana Demirspor
2.12x inzet 3.4x inzet 3.2x inzet
LIVE Konyaspor - Adana Demirspor 0-0

Vanaf dinsdag 18 januari 2022 om 18:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Konyaspor - Adana Demirspor volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 20 uur, 33 minuten en 19 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Adana Demirspor
Opstellingen Konyaspor - Adana Demirspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Konyaspor - Adana Demirspor

Konyaspor en Adana Demirspor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yasin Kol en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Adana Demirspor in de Super Lig vond plaats op 27 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Konyaspor 0
Winst Adana Demirspor 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 2e positie staat, terwijl we Adana Demirspor terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Konyaspor - Adana Demirspor Opstelling Konyaspor Opstelling Adana Demirspor Live Konyaspor - Adana Demirspor Live Konyaspor - Adana Demirspor kijken Konyaspor - Adana Demirspor kijken Live Konyaspor - Adana Demirspor stream Konyaspor - Adana Demirspor Fox Sports Nabeschouwing Konyaspor - Adana Demirspor Uitslag Konyaspor - Adana Demirspor Statistieken Konyaspor - Adana Demirspor Super Lig 2021/2022 Konyaspor - Adana Demirspor wedden Konyaspor - Adana Demirspor gokken Konyaspor - Adana Demirspor Unibet