Nabeschouwing Konyaspor - Fatih Karagümrük (1-2) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 30 april 2022 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Konyaspor het zaterdag 30 april 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Fatih Karagümrük. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Fatih Karagümrük live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Fatih Karagümrük (1-2)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Fatih Karagümrük is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 1-2 overwinning voor Fatih Karagümrük. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Z. Bytyqi, waarmee Konyaspor met 1-0 de leiding nam. Fatih Karagümrük kwam in de 81e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Onur, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette Y. Karamoh zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fatih Karagümrük de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Arda Kardeşler, waardoor Fatih Karagümrük dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Konyaspor - Fatih Karagümrük 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Fatih Karagümrük teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor A. Ugur Fatih Karagümrük
19' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor S. Dikmen Konyaspor
23' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Z. Bytyqi met assist van E. Cekici Konyaspor 1-0
46' Wissel Fatih Karagümrük Wissel K. Bistrovic voor L. Biglia Fatih Karagümrük
46' Wissel Fatih Karagümrük Wissel L. Mercan voor A. Ugur Fatih Karagümrük
70' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Y. Karamoh voor A. Musa Fatih Karagümrük
71' Wissel Konyaspor Wissel Amilton voor K. Michalak Konyaspor
71' Wissel Konyaspor Wissel O. Ulgun voor S. Dikmen Konyaspor
76' Wissel Konyaspor Wissel P. Mpoku voor E. Cekici Konyaspor
76' Wissel Konyaspor Wissel S. Cikalleshi voor Koka Konyaspor
80' Wissel Fatih Karagümrük Wissel S. Onur voor F. Borini Fatih Karagümrük
81' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt S. Onur met assist van Y. Karamoh Fatih Karagümrük 1-1
84' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Y. Karamoh met assist van C. Erkin Fatih Karagümrük 1-2
87' Wissel Fatih Karagümrük Wissel S. Dursun voor E. Mor Fatih Karagümrük
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Fatih Karagümrük
Opstellingen Konyaspor - Fatih Karagümrük
De opstellingen van Konyaspor en Fatih Karagümrük zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fatih Karagümrük zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.