Nabeschouwing Rizespor - Antalyaspor (2-1) || Super Lig 2021/2022

Donderdag 20 januari 2022 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Rizespor het donderdag 20 januari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Antalyaspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door H. Wright, waarmee Antalyaspor met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van J. Pohjanpalo in de 43e minuut zorgde er even later voor dat Rizespor weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 58e minuut zette G. Gonul zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rizespor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 97e minuut moest Antalyaspor verder met een man minder, nadat G. Vural een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu, waardoor Rizespor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rizespor - Antalyaspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Baiano Fabricio Rizespor
37' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt H. Wright Antalyaspor 0-1
42' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor A. Poli Antalyaspor
43' Penalty Rizespor Penalty J. Pohjanpalo Rizespor 1-1
58' Doelpunt Rizespor Doelpunt G. Gonul met assist van F. Boldrin Rizespor 2-1
58' Wissel Antalyaspor Wissel A. Mehmedi voor H. Ghacha Antalyaspor
65' Wissel Antalyaspor Wissel H. Ozmert voor A. Poli Antalyaspor
65' Wissel Antalyaspor Wissel G. Bayrakdar voor B. Balci Antalyaspor
69' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor G. Vural Antalyaspor
69' Wissel Rizespor Wissel B. Dabo voor D. Hummet Rizespor
71' Wissel Rizespor Wissel Y. Bolasie voor E. Sabo Rizespor
76' Wissel Antalyaspor Wissel Fernando voor Fredy Antalyaspor
76' Wissel Antalyaspor Wissel E. Crivelli voor H. Wright Antalyaspor
77' Wissel Rizespor Wissel A. Koc voor C. Sertel Rizespor
78' Wissel Rizespor Wissel A. Umar voor A. Potuk Rizespor
80' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor S. Ay Rizespor
91' Wissel Rizespor Wissel D. Djokovic voor F. Boldrin Rizespor
97' Tweede gele kaart Antalyaspor Tweede gele kaart voor G. Vural Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Antalyaspor
Opstellingen Rizespor - Antalyaspor
De opstellingen van Rizespor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Coach Bülent Uygun
Formatie 5-4-1
Coach Ersun Yanal
Voorbeschouwing Rizespor - Antalyaspor

Rizespor en Antalyaspor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 27 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 15 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Rizespor als Antalyaspor wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Rizespor 6
Winst Antalyaspor 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 19e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.